Followers

Monday, February 14, 2011

siapa cakap zaman universiti zaman rehat,lepak,gumbira,enjoy? meh sini gua kasi sikit sekeh kepala !!

tajuk macam nak cari gaduh.. walahai... memang pun.. kahkaha...

gua rindu zaman sekolah.. zaman yang bleh lepak2 makan biskut mayat sambil study chemist physics.. kalau kalut sangat tak paham.. toksah risau ada ja cikgu2 tersayang sanggup buat kelas tambahan bantu apa yang patut.. kasi photostat banyak soalan past year semata nak anak murid dia pandai..
nak buat report pun cikgu relax2 je kasi semua benda just tinggal nak masukkan result kat table je.. punya lah sayang cikgu kat gua..

time sekolah toksah pikir tak makan.. lagi2 duduk asrama.. 3 4 kali gua melantak makan.. sampai balik raya sedara mara boleh pandang 2 3 kali sebab kurang perasan gua kata gua dah chubby .. kahkahakha.. sakit hati gua..

bila masuk je universiti.. environment dah lain.. masuk keluar hostel dah tak da rules yang sangat ketat macam zaman gua sekolah dulu.. tak payah nak tulis2 nama kat pak guard.. macam sistem hotel pun ada jugak.. keluar masuk sesuka hati.. dekat situ dah ada rasa bebas konon boleh enjoy tapi bila pikir side effect?? kelu..

bab belajar pulak.. jangan harap lah lecture nak kasi kelas ulang kaji.. tutorial pun kena download sendiri.. print kat sini dah la mahal... takda pun nilai kasih sayang yang cikgu yang suka photostat..
report apatah lagi.. masuk lab.. keluar lab tiga hari lepas tu hantar report .. report semua buat sendiri..


so sapa kata indah?
sekolah lagi indah..
tapi kat uni nih  skop mata nak mengusha pakwe2 lagi luas..




part yang ni indah..gua setuju.. hahhaha..
sekian

9 comments:

Encik Bedak Sejuk said...

haha...

part last kali tak boleh blah...

NAKAL mata tuh eahh..

hee

KERTAS A4 BLOG said...

memang zaman lepak laaa... bile nk final exam baru study.. hari lain kita enjoyyyyyyyy! wah terkenang nye aku zaman lepak unibersiti ini heheheh..
(jangah sekeh aku :p)

Wafiy Suzly said...

mmg menarik entri nihh..hehehe...cari pakwe ea?wahaha

IzatyMardziah said...

zmn skola nk ponteng sekolah sesuka hti pn relax jewk.. hahahaha...

ila said...

zaman skola g best ea?
so kne enjoy skrg la kan.
huuh

Sharifah nor said...

sbb tengok kat tv..bila duk U..glamur jer.!!!

cik-terompah said...

enbadaksejuk: nakal la kekadang.. heh

kertasA4blog:ko mesti dlm golongn yg last minute punya keje kan..ngeng

wafiy: x jumpe pun lg.. haha

zaty: tau xpe.. mcm xbese buat dulu.. haha

ila: sila2..

kak sharifah: propa je tu

MiMie AddNin said...

Totally agree with u Cik Terompah..
lagi satu yg best kat u..
Saye suke skip klas..
hahahaha

TheChekJah said...

tu la.. org kata bila kat u rindu waktu kat sekolah.. jadual kat u ni mmg tak pack.. tp aktiviti giler banyak...

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!