Followers

Wednesday, February 23, 2011

perempuan smoking ? hot kot...




sebab apa smoking?
agaknya dorang akan cakap..


" I rasa diri I hot.."
"gua rasa cool habis.." hahah.. sambil gelak ..
"semua lelaki usha aku bila aku hembus2 asap depan dorang... kahkahkahak.."

so
konklusi..
gua tak hot..
gua langsung tak cool
semua lelaki tak pandang gua,.,

jadi ibu gua rasa sejuk perut beranak kan gua,,,

ingat asap rokok boleh membunuh..
girls semua.. badan kita nak guna lama :)

*minta maaf smoker.. (--")

27 comments:

:: Nonoy :: said...

betol2!! sukunngggg~ ;D

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

wa plak ex-smoker ~! dah kembali kepangkal jalan .. huahua ..

KatekateKite said...

tak suke laki / pompuan isap rokok!

aTy _faRed~ said...

tak hot pon tak per lar.. asalkan sihat luar dan dalam...:)

mrs.sabri said...

memang menyampah tengok perempuan merokok..suami akak pun tak merokok..usahkan nak merokok,nak pegang kotak rokok kawan dia punya pun geli..siap kuis dengan kayu bagi kat kawan dia..hahaha..(kawan dia minta tolong ambilkan)

Imran nyambek said...

nasib gua bukan smokers

Aku Ibu Muda said...

hurm..sama plak isu entry kita :)

tapi ni lagi sedih :( Breastfeeding mommy smoking

Farra Ya said...

smokers lngsung xhot kan.. hehe

Fathiah Hamim said...

setujuuu.

syairahmohdanuar said...

buruk sgt kalau perempuan smoking.haish :(

Hanis Azla said...

xpelah klu tak hot & tak cool pun kan.. yg penting kita sihat tak hisap asap masuk dalam badan..

Cik Yana said...

Hahaha hot kepala lutut. Nak tempah maut awal tu namanya. Hehehhe~

Mr feckry said...

rokok tu haram

nadira shahid said...

bukan stakat bdn nk guna lama, bdn kite nnti nk diguna oleh baby taw.. pk2 kn lah ;)

eily farhana said...

i hate smoker... grr~!!

kakchik@ella said...

KC pun tak hot .. cool sokmo sbb tak smoke. sejuk jugak kot perut ibuku mengandung?? Haha ..

mimieismail said...

x cool x hot lgsung spe merokok,.
baik laki or pompuan,.hahahah

http://mylifemimie.blogspot.com/

cik-terompah said...

nonoy: bgos kamu nih.. haha

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ : i sehh.. gua tabik la sama lu..

katekatekite: aku sesak nafas !

aty_fared: yes gua tak hot!

mrs.sabri: kak..tabik la kat husband akak :)

imran:yoyo la lu..

aku ibu muda: hahah.. kebetulan..

farra ya : drg rasa drg hot.. apa dehal.. hahah

fathiah hanim :suka suka !!

syairah : takpa jgn lu isap okeh..

hanis: mmg gua rasa gua tak hot ..

cikyana: tempah tapak kubur pun aci jugak..

mr feckry: haram?

nadira shahid :hehehe.. paham maksd itu :P

eily: sama la.. diam2 tau..

kakchik: yes geng!

mimi: betul la tuh.. haishhh

Belalang Hijau said...

belalang x begitu gemar melihat wanita merokok...

mofaizmz said...

ada sesetngah pompuan guna alasan merokok untuk diet.. agak2 kalau banyak nikotin boleh kurus tak?

SPEK HITAM said...

dari sedut asap kepul2 ni, bek sedut kentut aku. hahahah

NiNaBaNaNa said...

hot ape kejadahnye smoke2 .
nak bangga2 nye pasal baik takpayah . . . . mula2 dwang rasa hot . lama2
nanti jadi tabiat dan kebiasaan n ketagihan . hah itu jadi parah tu

ghost writer said...

tak kisah pun kalau pompuan hisap rokok.tapi kalau masih sekolah dan remaja tuh..memang siuttt lar..

emieysandra said...

betOi3..bukan tubuh bdn sendiri jer, tp org d sekliling jugak..

sgt xcool okey! klu hot pun, hanguss ade lerr..huhu

syuwai said...

mana cool kalau pempuan merokok.. gurls mestila pandai jaga bdn tu, kang kawin lari lak laki tu kan..

kesihatan wanita tu penting utk kesejahteraan rumah tangga >.<

sicKo^ said...

aku tak berani nak komen banyak sangat, tapi aku btul2 tak kisah klau perempuan smoke sebab aku pun smoke gak.. Tanak diskriminasi.. haha

cik-terompah said...

belalang: sama la..

mofaizmz: gila.. baik gi jogging ke pe..

spek hitam: aku elegik betul la dgn perkataan kentut..

nina: ketagih.. pastu abis duit.. ye x/.

ghostwriter: ikut pendpt memasing..

emieysandra :hangus.. hahahha..

syuwai:laki lari? sumpah jauhkan..

sicko:hoho..pendpt memasing beb..

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!