Followers

Saturday, February 26, 2011

adakah orang sensitif merimaskan?

menyampah?
geram?

jangan sensitif sangat beb...

bukan tak boleh.. tapi jangan lah terlebih.. tak elok tuk kesihatan diri malah orang sekeliling..





sensitif nih ada 2 pesen...

orang sensitif ni kekadang sebab orang nak suruh orang care pasal die..
tarik perhatian konon.. benda hal tak besar pun..

tapi ada sesetengah tu memang sifat azali dia nak touching2.. sentap.. so memang tak boleh elak la..

status member kat fb:
sentap luar sentap dalam .. sentap sana sini.. kalau anda sentap.. perlukah saya sentap sekali...

okeh .. gua tak sensitif sangat... sebab member gua penah cakap gua nih lampi
*mungkin akan sensitif sikit bila bulan mengambang

*tetiba ameelia menyampuk..
"oh.. lampi tu maksudnya lambat pick up..."
itulah contoh budak yang mempunyai ciri2 lampi..



*tapi apa kene mengena dengan zizan doh?
aku google dapat muka dia.. kahkahkahkahakh... dulik la..

8 comments:

TheChekJah said...

sensitif tu boleh, tp ikut topik la.. kalau setakat ejek tulisan ke.. alah, rilek sudah.. lain la kalau berkaitan family ke agama ke... tu mmg kene sentap...

cik pulau said...

ehmm..
tak tau nak ckp camne..
sebab cik pulau pun kdg2 sensitif...
kalau bulan mengambang tu.walawehh.. tak tau nak buat apa.. memang orang akan elak la bertegur ngan cik pulau..
hishh.. teruk2. ^^,

mikeon9 said...

wa tak tahu nak komen apa sebab tak ada point nak komen tapi kalau nak borak pasal orang sensitif ni boleh dikategori kat pelbagai jenis manusia. ada yang lampi bila solo tapi sensitif gila bila couple and so on.. haha..jadi, do some assignment before sharing info ok. baru la syok nak komen :D

My newest post: Breastlicious Ice Cream

TrigYy said...

tula psai, ngtkan zizan yg snsitif.. hak3

cik-terompah said...

chekjah: setuju betul.. klu nak sentuh hal family tu.. mmg perlu sensitif la..

cik pulau: hahaha.. tu nature pompuan la.. hahahah

mikeon9: b4 entri ni dipublish.. gua dah tye member2 gua kot.. so klu lu rasa xde point.. abaikan saja.. hehe
x sensitif pun.. serius x,, haahha

trigyy :agk2 zizan sensitif x?

i am S!L4H.. said...

sy sensitip. erkkkk~

Sharifah Liyana said...

same le. kite sensitif bile bulan mengambang je. HAHA. eh, tapi kalau org yang sensitif tanpe sbb yg kukuh mmg betol2 merimaskan. rase nak campak dye dlm laut je. HEHE :)

cik-terompah said...

i am silah: woho.. jaga2..
sharifah: hehe.. suhhhhh

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!