Followers

Friday, February 25, 2011

kenapa orang suka show off bila pakai blackberry?

habis? yang pakai i-phone.. blueberry.. dorang tak show off la?

ni semua gara2 formspring adik gua...



pendapat gua la kan..
lantak pi depa la nak show off ke apa ke janji depa semua bahagia..
takpe la nak sakit mata ke tengok dorang godek2 bb dorang depan lu semua.. kita buat relax2 sudah la.. clasic apa pakai 3310 sekarang nih.. :)

tapi gua tak penah lak nampak blackberry dorang gantung kat leher.. penah nampak?


29 comments:

Hayla said...

sebab ia trend kegilaan ramai.mana tak mau show offnya kononnya ade latest hp yg canggih.

KatekateKite said...

hahahaa...gile hape pakai bb gantong kat leher!

*tringat dolu2..pakai 3310 pon gantung kat leher, pergh berat kot,camne la leh thn, bile ingat balek, wat malu jerk! padahal pakai tracksuit ade pocket...hahaha.

aliza said...

x pernah namapk gak.. :)

tricksrex said...

haha
nak jugak tgk tp xde plak org pakai bb wat camtu
hahaha

cik-terompah said...

hayla: hahha.. show off.. piewww...

katekatekite: berat doh.. kira tren kot zaman tuh..

aliza: tu la psl..

thicksrex : aku pun teringin.. haha

KatekateKite said...

hahahahaa...tulapasal! trend! sekarang takde da gantung gantung nih! depa dok peganggggg jek merate! :D

Anonymous said...

adikterompah sengal... aq x penah jmpe owg se sengal ni!!!!!!!!!!!!

Fathiah Hamim said...

tak pernah napok pun gantung kat leher.

cik chopu said...

pakai henpon gabak yg guna line dulu tu lagi klasik, kalak segala beriberi yg ada.

awEEN said...

hehe..lawaklah teringat balik zaman gantung2 henpon kat tengkuk dolu-dolu.. tu buktinye tulang muda mudi zaman gantung2 henpon kt tengkuk tu kuat..hahaha...

gadis kepastian said...

ahakzz besar kot law nak gantung...hehehe

amiYo said...

gua pakai yg klasik je.. lg best dari BB.. :D

syuhada mokthar said...

sbb pakai bb nmpak mcm bergaya gitu haha..kawan2 saye dari indonesia yg blja kt sini smue pakai bb..kalau yg xpakai 2 leh kerat jari la hoho..
kdg2 berapi mate ni tgk diowg pakai bb dgn cover bb yg cool giler..ade yg bling2 lak 2..eleh diowg leh la melaram sbb kt sane bb murah dari sini..

Juli said...

gantung blekberi kat leher pakai pouch coach..mantap!

toyolkiut said...

tepon TK kamera pun xde..
orang tngok pun xde nk jeling2..
hehe..

Dawa said...

dah tu, xkan la nk kena tudung2 lak klu nak ber bb tu? huhu. xkn la nk bwk keta audi nk kena bubuh topeng iswara kat grill dpn? kan2? huhu

ReEnApPLe said...

shoe off???hahahah
ntahla.... mybe yg tue termahal kot??? hahahah
aku pkai yg biasa .. tu pom still lagi berfungsi even hampir nazak... hahaha

EIPUL said...

kena la show off, dah beli henpon mahal kan, hahaha, alah yang pakai blueberry tu pun semangat tayang2 kat orang sekitar, apatah lagi yang ada ori bb, kekeke

NURUL NADIAH MAMAT said...

ahahaa......nak gelak bc yang formspring tu.....
pape pon niat....tu yg penting....

Anonymous said...

ohhh. adikterompah ni ada akak rupanya... tapi satu jew aku nak ckp, adik kau memang sengal bila jawab semua soalan aku... soalan yg sedih boleh jd gelak gelak.. tampar sikit kepala adik kau!

bun said...

hahhah,gantong??
berat kot :P

Hairul @ Kay said...

tak suke BB... pakai nokia N8 sudah. diam2 je. kan2.

putri noor syamimi said...

ahak3. biarlah orang jakon bb.
nt lame2 boring gak. :PP

fAiRy PrInCesS said...

actually dorang bukan nak show off kot. maybe dorang hepi sangat sebb dapat benda tu so nak share la kegumbiraan dorang tu. huhuhu

Woofer Storm said...

rasanya bb tak mhl pun skg ni,function siput ni..bgus la pakai sony,adaa android..hehee skdr pndgan..

follow sni^^terompah??heheee

farah said...

sebab bila pakai BB cam cool ! haha

mofaizmz said...

haha.. sapa brani nak gantung BB kat leher? kena snatch meraung plak karang

atiEy_[azHa] said...

haha . best sangat ke pakai BB ? haha .

Nobita Sensei said...

jeles ni..hehe~

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!