Followers

Friday, May 21, 2010

sepetang bersama

petang...
aku jalan2 dengan ibu lewat petang tadi kat kl..
usha kain2 kat masjid jamek.. gi mydin.. fuh... dalam sehari tu aku dapat tengok banyak ragam manusia yang buat aku tergelak.. sedih.. berhenti sejenak untuk berfikir.. macam2.. pelbagai.. macam water color.. de macam2 warna.. aku suka tengok mereka berfesyen.. time aku naik tren,, aku ternamapak seorang makcik memakai baju kelawar.. ala baju tido 2...

lebih kurang macam ni la.. tapi makcik tu pakai warna oren.. aku tak sempat snap gambar die sebab
tren dah sampai time tu and aku hilang jejak makcik tu.. tapi memang stylo la makcik 2.. g office pakai baju tido jer. agak2 die mandi tak pagi tadi??
hehheheh
gi sogo jap.. konon nak ibu nak usha kasut.. tapi tangan tuh asyik sentuh handbag jer...
hehhehe... ibu2...

malam
ibu plan nak gi makan kfc...
fuh aku cuci mata.. mamat  hensem!!! hahhaha..
mode :GATAL!!

ok layan pic2 nih




































































































ps: pasti tertanye2 dimanekah shafiqa??
hahahha... malam nih beliau berehat dari dunia mencapap depan camera..
beliau jadi camerawomen jer...
hehehhe
thanks ibu...cz belanja..
ayah cakap ibu naik gaji,,betul ke??
kalau ya..ALHAMDULILAH..

ayah cakap: hidung pekak?? apakah maksudyer..ishh.. beliau suka wat lawak///\

5 comments:

nur 'afifah :) said...

berb..!!
ap yg sedeyh..??
hehe~~
dap r..
t suh ibu ko blnje aku jgak..!! :))
hee..
kmslm suma pyqa..ibu n ayh ko..angah..alang..abang. n xlupa intan..!! kat ko je xpyah..!! hahah~~~ :) syg ko..!!

Anonymous said...

apsal agah 2 comel sgt??? wakakka ... suda semesti nyer!!!! hahha

terompah puaka said...

pah: insyaALLAH...
ngah: tolonglah!!!

Anonymous said...

tolong pew long??? mmg da terselah kn kecomelan nyer??? jgn la cemburu bute lak!!!!

terompah puaka said...

weh.. poyos la pulok!!!

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!