Followers

Wednesday, May 26, 2010

record fesbuk ku!!

satu lagi pencapaian yang aku tak tau untuk dibangga atau pun untuk diketawa.. ni masih kisah fesbuk..
tapi kisah ni ok sikit ..eh.. lebih baik dari post sebelum (-,-")...



gempak tak???
hahhahahaha!!
nih sume gara2 melayan orang sama biol.. 

kalau rajin pi la korang baca comment yang terhasil sampai 1000 tuh...
kalau dah baca pe kata ko gi tinggalkan sikit tanda/bukti yang korang dah baca.. pling comman like sudah.. hehehhe..

adik aku ckp.. 
"mengarut"

ps: cecah bukan ceceh... salah ku.. harap maaf ye tuan puan...

11 comments:

gugek said...

ko mmg biol..hahahah

terompah puaka said...

kan aku cakap.. aku tgh melayan seorang yang biol.. ko la tu.. gugek.. tgk nama GUGEK pun mcm biol je...

gugek said...

ko nk wt rekod 1000 lg ke mkcik...ape nme ko?nur shafiqa SHA...pe bende tu.hahaha,ngarut2

gugek said...

name ko pon same je!

terompah puaka said...

weh sedap gak la nama aku.. kurang2 de kene mengene.. dari ko.. GUGEK??
pe bende tuh??? kerbau eh??

gugek said...

ko la kerbau,,,kerbau tue

terompah puaka said...

kuang Ajau kamu GUGEK.. kamu mau pecah record blog nih ke sampai 1000 comment.. cehhh

gugek said...

xnk aq...buang mase lyn kerbau tue,,hahaha

terompah puaka said...

wekkkkkkkkkk..... aku benci atok GUGEK!!!

gugek said...

eh terase plak..hahaha

terompah puaka said...

mmg ko atok pon.. 2 pasal ko terasa... wakakaka

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!