Followers

Monday, May 3, 2010

10 tahun berlalu ..akhirnya kita bertemu~~

pertama sekali aku nak panjat kesyukuran kepada Tuhan kerana
 aku masih lagi diberi kesempatan untuk bertemu dengan seorang
sahabat yang aku rasa dah terpisah lebih kurang 10 tahun lamanya..

first time kitaorang jumpa hari tu.. aku rasa..aku yang mulut macam bertih jagung ni
boleh tak tau nak cakap apa..macam2 perasaan yang ada dalam kepala aku
x boleh nak gambarkan..
bercampur aduk menjadi satu.. gembira.. teruja..
 rasa macam x percaya pun ada gak kan..

Dia makin cantik.. comel.. hehhehe.. siap ada pakwe yang kiut miut lagi..
kitorang jalan2 then lepak2 kat mid.. hehhehe,,, macam2 kitorang cerita..
kisah dulu sampai la dah besar ni..
kisah aku ni.. macam umo aku da 30 40 tahun kan.. hahhaha... 2 la pasal..
tapi kitorang terpisah masa darjah3.. time tu dia pindah seremban..

hahha.. yang ni wajib cerita.. yelah time tu mana la nak pegang handfon..
yang de pon publicfon..
disebabkan aku rasa amat tak relevan nak gayut kat publicfon..
so.. aku pun main post2 surat ngn beliau...
aku siap taip lagi surat 2  .. yela,, time tu bapak aku baru beli computer..
tulis surat ikut format UPSR lagi tu...
kuang3...

pejam celik rupanya kitorang dah terpisah 10 tahun genap.. fuh aku still x percaya..



ok ..
meh aku perkenal kan beliau...
cecehhhhh...
nama beliau izaty mardziah binti jumat...
sekarang study dekat uitm,kolej alamanda...


ps: pah... pueh ati ko???
nnti balik melaka aku story lagi k...

2 comments:

IzatyMardziah said...

hahaha..... malu kowt... =)
thanks lowrrhh menyemakkan blog ko dgn mke aku ni.. kuang.. kuang.. kuang..

btw, actually UiTM, Kolej Alamanda (Kolej bandaraya UiTM Kuala Lumpur) dkt Jalan Klang Lama =)

terompah puaka said...

adoi... ye ke.. sat2 ak tukar.. thanks sbb tego..

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!