Followers

Monday, January 31, 2011

VJ daniel Mananta itu siapa? mirip khairul fahmi? .. gua pandai gelak je..

pergghhh .. gua harap jejari runcing tak salah pilih lah ehh .. kang silap lak ..

mamat ni punya la melenting kat twitter suatu ketika dahulu..
kahkahakh..
lawak seh..
















ada la sama sikit kan...
aku baca kat twitter die.. punya lenting wa cakap lu beb..
alkisah beliau pun duk indon.. pe lagi konon anti si fahmi sebab si VJ  orang indon kot..
benda kantoi sebab member sendiri gak kantoi kan kat twitter dye ...!!!! kalau tak.... ramai gak yang tak tau ...


nih siap copy kasi ko-ko semua baca,,














aku tak kecoh doh.. just nak kongsi je.. aku rasa macam ketinggalan je pasal mamat ni kan..

takpe aku suppot team malaysia.. walau kalah ngan thailand ari tu.. tak pe.. kita cuba lagi!!

*mamat ni hensem sikit doh.. tapi agak2 pandai tak makan budu?
no offence ye ..

8 comments:

cik pulau said...

ada la iras2 khairul fahmi sikitt2..
hik3...kesian die kan...

FIRDAUS HUSAIN said...

xde langsung mirip...
khairul fahmi lg handsome n berbudi bahasa...

..hizamirahim.. said...

haha.
da lama la cite ni.
:)

akuberhakHIDUP said...

weyh, yang pasti dua dua hengsem hengsem dan omey omey. :P

.::miss_jiey::. said...

kamu di tag!!haha http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2011/02/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

mrs.sabri said...

langsung x kenal sape mamat kat ats tu hehe..yg kenal khairul fahmi je..huhu..muka ada la iras sikit..sikit je..mamat kat ats tu mata terlalu sepet..khairul sepet sikit je..haha

FIRDAUS HUSAIN said...

khairul fahmi lg handsome la...
xsama pon ngan die nih..
ngarut jer die nih

Deeyaudeen Sabri said...

hahaha.. sian die wehh ! :P

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!