Followers

Monday, January 17, 2011

pembukaan blog list terompah

dulu aku buat ja blog list nih.. aku letak semua blog yang aku tahu la kan.. tapi one day member aku cakap tak boleh nak bukak blog aku sebab aku kena virus malware.. langkah nak elak.. aku delete je blog list aku tu.. so terus clean blog aku dari virus..

dan tetiba aku nak bukak balik la pun blog list aku.. tapi aku kalau boleh nak korang sendiri yang suka hati sendiri nak link blog kat blog aku yang hanya pandai pakai terompah nih..
senang sikit nak tau perkembangan kan.. al maklum.. masuk semester baru nih.. nak blogworking pun macam siput je aku rasa..












*ambik tanpa bagi tau.. dari pakcik google..



aku ada 2 ketegori..
1-terompahgagah
2-terompahjelita
so senang je... tinggalkan je link korang.. lagi satu nak masuk ketegori mana..

agak2 nak follow aku pun.. aku tak da hal la.. klik je pun.. kan3..
lagi satu.. jangan lak korang gi letak link kat shoutbox !! letak kat ruangan komen ye anak2...

*kot yang laki rasa jambu sangat.. aku takde hal je kalau request nak masuk ketegori 2 kan..



*jangan cakap aku poyo lak...aku buat sebab kasi mudah aku je.. erat kan siratulrahim kan..

42 comments:

Namaku Asumira said...

nak join2 jugak lah hehe memandangkan dah folo belog ni

ambo nak duk lam kategori terompahjelita
*xjelita pun sebeno nye wakaka

ni url nye

http://asumira.blogspot.com/

aliza said...

http://taktahukenape.blogspot.com/

terompah jelita yaww...

Yana Houry said...

ai cik terompah..nak join la kategori terompah jelita..dah lame follow u..:D

http://valianthoury.blogspot.com

ms ayu said...

me nak join bg mengeratkankan silaturrahim n me ni kire baru lg la dlm bidang blogger..tengs ya cik terompah..masukkan sy dlm terompah jelita taw

Muhd Fadil said...

saya dtg sini komen.leh ke join?heheh..takmo masuk terompah jelita.saya tak gedik okay?hehe..
saya nak terompah gagah
ni url :
http://fadilabdul.blogspot.com/

1 ummah said...

menarik !

link blog:
http://1ummah-ki.blogspot.com/

kategori : 2-terompahjelita

akmalhilmi said...

aku pun nk try nieh ;p

http://akmalhilmiseksi.blogspot.com
terompahgagah

Cikgu Fikri said...

best segmen ni..
menarik..

terompah GAGAH!

http://cikgufiq.blogspot.com

tq :)

Tuan-Belog said...

cik terompah mahal...nk join gk la...hehe...
http://www.wowberita.com/

p/s: jgn lupa join bloglist sy gk...ad sticky post kt blog...hehe...

Tuan-Belog said...

one more thing...sy nk terompah gagah..hehe...

A'IM said...

HUHU..HARI NI CARI CARA NAK BUAT BLOGWALKINNG JER.. NI PUN NAK JOIN GAK...

DAN YANG INI BARU JER AKU JOIN...
JOMBLOGWALKING DENGAN CARA SENANG DISINI :: http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/jom-blogwalking-vs-bloglarian.html

ASaDa RyutaRo said...

jadi saya nak juga masuk.. kategori terompah gagah lagi perkasa. lalala~

http://www.budakmalaysia.com/

Scya LollitA said...

nak jugak boleh x?

http://scyalollita.blogspot.com/

Anonymous said...

anggun ker??
wekkk :p

Deeyaudeen Sabri said...

nk join gk..

terompahgagah : http://sengalman.blogspot.com

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

anyway, kalo ada masa silalah ke blog saya..

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

amoi said...

sudah folo (:


ini link saya-
amoisofea.blogspot.com

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh macam tu
dear nak tanya boleh tak u setting semula space untuk blog archieve u
susah nak baca
kecik sgt

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...

.::: Princess MOMOY :::. said...

cik terompah yang cun!
erkk...boleh tak momoy panggil kamu macam tu dear ^^

cik-terompah said...

sampai sini ak dah update dah list blog... hauhaua... thanks..

mofaizmz said...

hoo.. boleh masuk list lagi ke.. aku nk masuk terompah hensem.. har har.. xde? GAGAH pun boleh.. terlebih GAGAH dah ni..

mofaizmz.blogspot.com

shamien said...

hi dear...thx yer 4 inviring me over!!

ni link cheq!!
http://shamienslair.blogspot.com

letak kat terompah jelita ye....sebab terompah chomel tak de ag!!

i am S!L4H.. said...

disebabkan sy dijemput kt ruangan komen..ngeeee
harus join...

kategori terompah jelita........ke???
heee

..hizamirahim.. said...

ewah.
boleh ke ni?
sila2.
sukahati je kan.


http://www.budaklelaki.com/


nak kategori terompah dasat.
erk. ade ke?
okay okay.
kategori terompah gagah.

XD

cikblurr said...

cik terompah...ni cikblurr dtg...

sebab sya rasa sya jelita + gagah + cantik menarik tertarik da bom (perasan jap) jadi sya nak masuk group terompah jelita la...sila2kanlah melawat belog ngada2 sya tuh...ni linknya..

http://kisahkuygbenar.blogspot.com

cahayacintarabbi said...

nk join2..i pmpuan...4 sure nk masuk dlm terompah jelita..hihi

even wa x jelite beb:)
ni link nye

http://cahayacintarabbi.blogspot.com/

a.s.m.a said...

nak join gak ^^

ni url nya : http://drmuslimah.blogspot.com/

thanks..
selamat berblogwalking~

a.s.m.a said...

nak join gak ^^

ni url nya : http://drmuslimah.blogspot.com/

thanks..
selamat berblogwalking~

nak join terompah jelita la ye (^_^)

BillyNain said...

saya terompah gagah..hehe

ni url yg menunjukkan kegagahan saya.hak3...

http://billyinfo.blogspot.com/

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

saya terompah jelita yawww. hehe

url Tim.
http://cheriterasikupukupuungu.blogspot.com/

Faris CJ said...

saya terompah gagah!
http://fariscj.blogspot.com/

anishamzah said...

kite suke bunyik terompah bila pakai terompah :D hehe
nak jugak letak link eh eh :P

http://anishamzah.blogspot.com/

fatan fauzan said...

http://sarkastikjadipatetik.blogspot.com/

ngehh.aku terompah gagah tapi aku gagak gagap/maaf.
haha

tricksrex said...

boleh tak nak masuk terompah gagah?kekekeke

nak join la list ni

http://trexmakancicak.blogspot.com

shahsyaz said...

mcm dh terlambat, tp nk join gak r...

http://shahrulsyazyan.blogspot.com

nk join terompah modedn..hehehe, x2..

terompah jelita lah..

muna said...

sayalahmuna.blogspot.com

follow jgn xfollow . blog budak pemlas . sgt simple :P

cik-terompah said...

blog korang semua dah masuk linkblog terompah.. thanks..

~AliFFaNiS~ said...

shaye terompah yg chuweett..hehehe..
http://zurisa0709.blogspot.com/

name saye miza said...

meninggalkan jejak dari sepasang terompah biru yg cumel.
hikhikkk


http://mizathesoda.blogspot.com/

d_LA said...

nak join geng TEROMPAH JELITA gakk..

http://nasi-kerabu.blogspot.com

Abang Zam said...

haha..comel la kau punye blog
ak tanak masuk mana2..ak nak kau ikut ak sebab ak dah ikut kau

click sini sudah

yayalya said...

sebab i girl jadi mestilah masuk terompah jelita :)

http://yayaitsmystory.blogspot.com/

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!