Followers

Friday, January 28, 2011

gua jumpa member yang selalu kencing gua waktu sekolah dulu!!

 DEKAT FB LA TAPI...
kahkaha,,, aku nak gelak ...

aku teringat balik dulu2...
benda paling aku tak boleh lupa ayat kencing dia adalah..

"semalam aku baru balik dari amerika.. aku pegi hari je.. pagi aku naik flight.. malam aku balik la"

ko bayangkan punya kencing ayat dia kan..
padahal aku jumpa bapak dia malam tu kot.. bapak die siap cakap..

"pakcik baru balik dari johor.. balik hari ja.. "

okeh.. mungkin aku buta tempat.. mungkin aku tak tau yang amerika terletak di johor... (--")
*macam mana geografi aku A  ni oi??

ingat aku budak kecik ke..
kalau adik aku boleh la kot die nak caya... sebab dia pun penah kene kencing dengan kawan dia ...

"shazwan.. ko nak tau tak sekarng rumah power rangers  dekat planet marikh" 

adik aku dengan gaya tekun.. anggukkan kepala..
kahkahakha...











kalau aku cakap kat marikh ada macam sunway lagoon.. agak2 dia percaya tak sekarang??

korang pernah jumpa member cakap lebih macam member aku ni??

6 comments:

Mike Nakal said...

haha..tak pernah jumpa lagi kawan macam ni tapi pengalaman sebagai kaki kencing budak2 pernah la.. haha XD

Recent post: PM Najib Email Aku?

Hanis MY said...

mak datukkk tinggi angan2 dia sampaikan johor pun dia imagine amerika huiyyooo haha...entry yg comel thanks singgah blog sy folo dusi kalau sudi folo la balik k...

Deeyaudeen Sabri said...

hahaha.. wa pun pernah kencing der.. haha :P

ieMa ackLes said...

haha..
di kekeliruan perasaan la 2..
sebab 2 nk tunjuk hebat dgn menipu..

..hizamirahim.. said...

meh sini nak tampar muka kawan tu.
haha.
XD

Nurul Afifah Addnan said...

ayh sendiri pon cke wat lawak gtu..kejap2 german..nyampah..~~

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!