Followers

Thursday, January 6, 2011

universiti-bila bergrouping.. pengalaman dia masin dan payau..

ada baik ada buruk...
tapi kali nih bila start sem baru alamat adalah subjek baru yang aku kene telan..
maknanya ada lah kiranya subjek yang memerlukan kerja berkumpulan.. selalu lecture yang tentukan.. disebabkan kelas aku didominasi oleh kaum lelaki.. dan hanya ada 10 orang dara2... jadi si dara2 terpaksa dipisahkan kepada kumpulan2 yang berbeza..

indah bila dapat ahli2 yang best2 yang boleh buat keje ...

tapi macam celaka bila dapat ahli yang memang semua orang tau ada penyakit malas datang kelas.. pemalas tahap koala...










"aku agak .. koala nih tidur lagi bertamadun ..."


so sekarang aku dapat yang macam cilaka..
*bukan semua .. adalah sorang dua..
kalau tak effect aku punya result tak pe la.. ni......
kepada ameelia.. aku harap ko banyak bersabar.. aku akan turun bantu hang.. don worry beb..


so.. korang2 semua.. ada pengalaman bergrouping? tak kesah la time sekolah tadika dulu ke,, bila2 la.. jom la kongsi sikit dengan aku ni ...

kasi cadangan sikit pasal si koala2 yang bakal memeningkan aku sem ni ke.. boleh?

8 comments:

CGG said...

koala tidoq nampak cute je..

Lina said...

hai...thanks singgah kat blog kak ina...kak ina dah jd follower ni

emmm dulu kak ina study kat uitm...sib baik course yg kak ina ambil tu semua perempuan...pas tu bila time grouping dpt group dgn geng2 belaka...ye lar kami 2 kelas jer n memang kenallah semua so alhamdulillah xde problem...problem kecik2 tu biasalah...apa kata report jer kat lecturer biar dia sedar skit

oh; aina said...

kau sound tepat je kat org yg tawnye mls je tuh . sbb aku pnh lalui kejadian tuh

AmariSS said...

hai...

memang kalau time grouping rase sakit ati bile ada yg x wat keje atau malas...tp drpd biar kan diorang n keje x siap baik membebel kat diorang smpai diorang sakit hati n wat keje tu..kalau x jalan gak..sabar je ar...

toyolkiut said...

pengalaman TK grouping ngan senior..
cam2 alasan..
semua kita kena buat..
dh la jadual xtentu..
huhu..
kdang2 nyesal sungguh blaja tinggi2 ni, sudahnye keja gaji ciputttt je..
hehe..

Nurhana Abu Hussin said...

aku punya group differential equation memang macam celaka gile sem ni. dapat satu group dengan manusia paling orang tak berkenan sepanjang zaman. sumpah macam celaka. dah lah mamat tu suka tunjuk pandai tapi keje haram tak jalan. suka kibas2 rambut yang basah penuh minyak rambut. euwww~

..hizamirahim.. said...

hehe.
pernah je.
kadang2 sakit hati jugak.
tapi nak buat macam mana.
terima je la.
;)

nas said...

kdang2 aku suke grouping..sbb snang keje nk setel...tp yg xbestnye kalau ader member group yg xamek port dlm keje~ :(

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!