Followers

Sunday, January 30, 2011

lelaki pun tahu membebel

ingat mak .. nenek.. akak... makcik je tahu membebel.. lelaki pun tahu jugak ye kengkawan!!



















ayo.. kalau dorang dah start bebel.. aku rasa macam nak menyorok kat tandas pompuan je sebab tempat tu je dorang tobat nak masuk..
tak pun kalau darurat sangat .. aku sumbat je terompah ni  hah.. kan2..

tapi ye la.. dorang tak jadikan "bebel" tu satu habit.. tak macam perempuan la kan...
aku agak.. bila lelaki dah start bebel tandanya.. satu perkara tu dah diluar tahap sabar diorang la.. so keluar lah segalanya.. so..
terpaksalah segalanya ku terima..



tapi best jugak dengar.. hahahahhaa....

so lelaki!! terima la kenyataan ..anda pun kuat bebel jugak kan2...  betul tak cakap aku ni?

girls!! haiyak!! bebel tu senaman!!

*aku sebenarnya baru kene bebel dengan member aku nih.. siap keluar sayang2 bagai..kahkahakah...

12 comments:

eszol raar said...

gua pon kuat bebel

btw,ni bukan comment serious

lu nak bwt pe?

lololol

FaizFizy39 said...

haha. laki tak kuat bebel. tp bila start, sabar je le ye. hahaha
belogwalking!
suka kene leter ke ape? haha

ieMa ackLes said...

ehem2.. member ker??
hihi

cik-terompah said...

esrol: bebel2... gua nak dengar bebel lu..
fiz: ko setuju kan.. aku tau2.. bgos..
iema: member le beb.. ko ni kan.. aishhh

nUmara... said...

haha! betol sgt tu.....
lagi2 kalo die je nk betol.. haha! masak ler telinge.. ;p

nub said...

hihhiiii..ada jgak kot.. ehehe

X-12 said...

hantu pun leh bebel laaaa

mia.lia said...

tak suke laki bebel..rs cm nak pangg je..hehe

F.I.C.K.R.Y said...

Actually kebanyakan lelaki kalo banyak cakap pon tidaklah semeriah bebelan kaum pompuan.. Hahahaa.. giler kejam ayat aku ni. Sila jangan lempar terompah anda~

Fariq said...

biasanya lelaki membebel kalau ada benda yg tak elok dipandangannye je,, kalau stkt benda remeh temeh ni laki cool je..

Yang Pasti Kita Akan Dijemput Pulang

cik-terompah said...

numara: yes aku suka bila ada org setuju dgn aku!!
nub: sesetengah je .. kan..
x-12: yg ni gua x penah nampak lagi doh..
mia: b4 ko lempang die. ada baik ko pikir 500 kali.. mungkin die lempang ko dulu.. haha
fickry: meh nak baling terompah.. haha
fariq: betul2.. ayat ko tu aku setuju..

hawiz said...

hehe..kuat bebel ker??

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!