Followers

Sunday, January 9, 2011

sebenarnya pembenci sangat ambil tahu pasal orang yang dibencinya

aku rasa kenyataan aku tu betul.. lagi2 bila dekat fb.. kalau boleh tiap2 hari nak je usha status update orang yang dia tak suka.. stalker dalam erti kata lain..
so aku rasa tak da faedahnya nak benci.. last2 tanpa sedar .. dalam pada nak benci .. rupanya kita terlebih peduli pasal orang tu...
sadis je aku rasa..

sedang menitipkan pada diri supaya jangan sesekali membenci.. benci ibarat barah. merebak dalam senyap..
gila kan..

nanti jangan pulak..



mula2 benci kemudian datang suka.. haru... gila ...


takmo2!!!!

ajl.. aku tak dapat nak tengok.. so malas nak ulas pape..

13 comments:

aZIEra itu aKu.... said...

kalau nak benci sgt pun x bole....nnt tersuka la plak...dh banyak terjd cam 2...:)

nur aisya humaira said...

bkn benci tpi menyampah nk tgk...
mcm nk menunjuk je...better block terus...ini yg sye buat laa...hehe..:)

A.D.A.M. said...

Bahaya benci2 ni. hohoho

e~where said...

x pnah jg pembenci.... huhuhu
sbb 2 smpai skrang single...wkakaka

haliqA hanimkuM said...

ku bnci lintas jalan dan jumpa katak huwaaa.. haru doe

dilah_buzz90 said...

yezzaaaa..mmg pon benci..and akibat nye seperti kamu kata la..hari2 duk tgok perkembangan org yg dibenci...hmm

hentakbelipat said...

kahkah..lepas usha2 oag g benci..sibuklah nak kondem sane sini ye dak..siap buruk2 kan dkt status die pulak..petetik sangat tuh

pelangi said...

yeauwww haru biru jadinya kalau bneci tapi cinta...lagi2 kalau orang yang kita masih sayang, tapi dirampas orang..terpaksa undurkan diri,..mulut kata benci, tapi hati tetap sayang...

udin said...

hurm? lom penah benci membenci kat sape sape g.. that's why i'm still single.. :)

Maria James said...

setuju bebeno ngan en3 nih...
sometimes mia pun jadi stalker plak kat org yang mia "konon"nye benci. hahahaha...
lau benci lebih baik tak ambik peduli kan?? ngeee~
*Sudah meninggalkan komen di blog anda*
Followed you, do follow me back :)

NOOR FATIN said...

benci2 tanda kita ingat org tu..payah2..huhu

S.U.R.I.A. said...

sbb bila amik tau....dia leh tmbah2 kn kebencian yer..ngeh!

cerita mereka said...

betul2, benci itu lama2 memudaratkan diri..kta jd terlebih peduli pd org yg kta benci kn..semua update dia kta nk bca.

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!