Followers

Monday, January 24, 2011

gua gemuk tapi gua rasa gua cantik.. apa ada hal?

punya konfident level 17 kalau ada perempuan cakap macam ni.. aku memang salute habis..













bagi aku .. gemuk itu satu penyakit.. memang la kalau kurus pun boleh dapat penyakit tapi kita kena elak la diri kita dari jadi obes.. ye tak?
tapi kalau bagi aku kalau kita amalkan hidup yang sehat .. InsyaAllah dengan izin tuhan kita akan jauh dari penyakit..

*tipulah kalau ada perempuan kalau diberi pilihan...antara kurus dengan gemuk...pilih gemuk... tak nak kurus.. tak nak cantik kan..
ya!! jauh dilubuk hati.. mereka memang inginkan nya,... KAN???
kata nafsu perempuan ada 9 kan..

tapi..
paling penting.. CANTIK DALAM!!!

ada satu pertandingan "miss fat and beutiful" yang pasti bukan dibuat diMalaysia.. yang masuk pertandingan ni semua yang bertubuh besar la pun...
tapi apa ada hal.. confident!!

sumber:metro
           :google image..

14 comments:

Breakerz said...

gemuk pown xsemestinya buruk..
tu sekadar fizikal je..
yg penting betul kata kamoo kena cantik dalam..

NURUL HIDAYAH said...

gemok cantik?nk gemok la..eh,nak chubby..heeee :P

cik aied said...

semua org ada pilihan dan pandangan masing-masing...ada lelaki suka perempuan kurus...ada gak suka perempuan gemuk..so..apa ada hal? haha ;)

vampire's lovex said...

cntik itu sbjektif. :)

N@di@ said...

satu maslh gemok nih bg nadia sush nk cari baju cantik2 hohohoho
tapi xpe jnji attitued ok hehh

..hizamirahim.. said...

hehe.
kdg2, gemok tu keturunan.
;)

A'IM said...

konpius kalau ada perempuan cakap dia gemuk padahal dah keding dah...

cik-terompah said...

haha.. kesing x de makna nya... makin bertambah berat bdan ni woiii

cacing said...

GEMUK ITU SEKSI... WAHAHAHHAHA

cacing said...

gemuk itu seksi.. hahahah

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL!
gemuk itu anggun youuu, xD
yeahh! yg pntg cantik DALAM.

Ungu said...

cantik dalam.
itu mesti.

hentakbelipat said...

masalah lelaki xde xray dekat mate nk nmpak cantik dalam ye dak hehehe

hans said...

member aku gemuk tapi cun juga
so no hal lah

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!