Followers

Sunday, January 16, 2011

gua open .. gua tak main la touching-touching ni..

ada manusia ni cakap2 kat semua orang..
"alah.. gua open je .. gua tak main la touching-touching ni.. jeles-jeles ni takda dalam kamus"
sambil gelak besar..

tapi aku rasa.. dia la makhluk paling touching abad ni....
jeles? kompem !!

aku bukan nak hentam.. tapi aku rasa kita dah besar.. kita perlu bijak kawal perasaan kita..

bila kita suka kat somebody tu.. jika dia bukan halal lagi bagi kita.. jangan lah touching2 .. jeles2...sebab tu perasaan .. yang aku rasa sesuai untuk seorang bergelar suami ja..











*hati terluka aku rasa ubatnya bila kita mengadu dekat Pencipta.. hati akan rasa tenang.. sumpah!!


SETUJU KE TAK  NI..

8 comments:

:: Zanna :: said...

sangat setuju... ^.^ itu lah seharusnya kte perlu lakukan..hanya DIA sahaja yg maha mengetahui segalanya yg akan berlaku....


jom jln kat mid valley ^.^

ladyChenta said...

btol3..saia sokong kamoo....

Sofia Aimd said...

at some point, kite akan jeles gak. sebab die sayg kt, kt syg die. nape die wat bnde yg kt boleh rase cemburu. then, kat situla hanya Dia je yg tau kenapa.. so, that's y papepun kt kena redha & jgn putus asa :)

pe bnde aku cakap ni..

Mr iz said...

setuju sesangat cik terompah hooiii...he he.... bluh hala nak touching pun tak boleh bkn muhrim...he he... tp banyak dari kita lupa.... biar la yg halal... yakni akad nikah...lepastu nak tegolek ke ... patah katil ke lantak la...halal... saya dengan ini mengistiharkan yang saya setuju sangat dengan cik terompah...ha ha

conbellydiobeterisme said...

kalau dah kawen ,jeles la puas2 haha

..hizamirahim.. said...

erk.
ingatkan touching2 tu mcm sedih2.
oh.
rupanye boleh pandang2 jgn pegang2 ek?
adeh.
XD

Anonymous said...

tu lar khidupan
xseindah yg di sgke =)

ASaDa RyutaRo said...

hehehe.. perlu bijak control perasaan ea. okeh!

tapi jangan pulak memanipulasikan kebijakan mengawal perasaan untuk menganiaya orang lain..

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!