Followers

Wednesday, December 29, 2010

ko ingat masuk pertandingan realiti je boleh dapat populariti tetiba.. awek keeper pun boleh kot..

ye beliau seorang blogger jugak.. kira dia popular jugak di sini.. follower pun dah riban woi...
aku baru nampak blog die semalam.. berpart2 woh story cinta dorang...


bak kata orang tu kejayaan seorang lelaki disokong oleh wanita di belakang nya.. tapi aku lagi setuju kalau wanita tu adalah ibu kita.. lain lah kalau dah berbini.. ye tak...


*aku nak cari bini rajagopal punya blog doh.. agak2 camna la rajagopal kat rumah yek? nak gak tau.. kompem 10 part pun aku agak abis nak cerita.. ye dak...

7 comments:

manna_salwa said...

wah, ye ke?
ade link die x?
nk usha la..

:)

nadia said...

semalam baru perasan belog awek dia..
hehehe..
banyak kisah cintan cintun

Fadzli Amir said...

Safee salinyer aweks takde ker???

cik-terompah said...

tah.. awek die low profil kot.. mls nak tayang2..

Ain Zulaikha said...

awek dia mmg model kot... dah popular, semenjak pakwe dia popular, dia jadi lagi popular.. tapi dia low profile tak menunjuk2x pun..

Seizer said...

aku rase blog king gobal mesti same cam blog aku:P

idup raja!

Bert said...

bila Nicol David menang, x de siapa pon tengok blog aku..sedih tauu,ngilu rasa

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!