Followers

Tuesday, December 7, 2010

dosa simpan foto awek dalam dompet?

hahaa.... baik ngaku dengan aku? sapa yang letak gambar awek dalam dompet memasing!! cepat2..

ko rasa ....

dosa x dosa??















hahhaha....

cik terompah cakap.. TAK BOLEH LA BRO.. lu nih.... soklan tadika den kasi ni hah...



sonang jo jawapan yer....


tak dosa pun...

hehehhehe....


tapi....


kalau dengan menyimpan gambar tu awek ko kasi dedah sana sini.. memang boleh datang dosa..
ko boleh terangsang ... so jatuhlah hukumnya haram...

tapi ada pendapat yang mengatakan tak boleh simpan gambar dalam dompet... so elakkan lah melakukan pernbuatan sweet nih yek...




sekali lagi semua perbuatan... bergantung pada niat!!
ingat yer kengkawan.. NIAT...
yes NIAT...



info dari sini!!!



*berguna tak info aku??
tak??

lantak la..

erkk... aku tujukan kant girl2 jugak yer... takda pengecualian.. sekian....

aku rasa baik letak gambar mak ayah.. lagi berkat...

14 comments:

lavender harum wangi said...

letak pic family time p zoo.. smua kecik2 lg.. haha! :D

Luffy said...

nak simpan gmbar cik terompah dalam dompet sy r kalo cmtu..jgn bg gmbar dedah2 taw..nant sy trangsang...wakakaka

zazaw said...

HAHA .
letak gamboo ic jeeee

CiK QiQi said...

bhyonyo bilo gmbar tu dsalah guno..kang de yg xbtggung jwb wt bomoh2 ke..hape ke..ohotoshop ke..xke malang tak berbau..hohoh

nazirulhazwan~ said...

den x de simpan gmbr awek pon.hehe

mofaizmz said...

hooo.. info ni sama dengan soklan ni..

soklan 1: dosa x makan pada bulan puasa?

jawapan: xdosa kalau makan pada malam hari..

sokaln 2: dosa x makan pada bulan puasa pada malam hari?

jawapan: dosa kalau makanan tu datang dari sumber yang haram..

hahaha,amacam?

iszieylyanziy said...

letak gmbr mak ayah,,dpt pahala tgk gmbr dorg,,,eheh,,tp xnk lah ltk dlm dompet,,nk2 klu laki,,die mesti ltk dompet kt belakng,,,then die duduknye ats gmbr tu,,hehe

SUKA PELIK

NeidIyra said...

aku xpkai dompet la.. agi gmbar awek aku simpan lam nset je sume.. sume dh maju skrg.. xpe niat aku sbab simpan gambar awek aku tuh tuh wat ilang rase rindu je..hahaha

meaw said...

meaw letak gmbr family, boyfie tu nanti2 la dulu, g pon nak letak boyfie tarak ;)
lebih baik gambar family ;D

hans said...

ku simpan dalam kepala jer gambar nya

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

Seizer said...

takleh... berawek pun patutnya takleh.. inikan simpan gambar...

nur 'afifah :) said...

aku simpan gambar nenek ku dalam purse..hehe..! gambar CUN ko pon ad gak berb.! haha..

cik-terompah said...

@lavender:comel!!
@luffy:erk.. nak gamba terompah?? seach la kat google image.. kompem mcm2 jenis terompah ko dpt..
@zazaw:aku pun macam ko gak..tapi ak letak lesen skali..haha
@cik qiqi:beringat sebelum kene...
@nazirul:yo2 je la..
@mofaiz:erkk.. ko nih..??
@isziey:betul2!!
@neidlyra:bro.. dompet penting wohh..
@meow:bagos2.. tu yg sebetulnya..
@hans: gempak la kepala ekau.. bape tera memory beb?
@seizer:ko single la nih?
@pah: erk.. nenek ko = *tgh marah nih.. muka aku nih muda tau x??

Seizer said...

urk.. gua dah beranak pinak la dik terompah :p

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!