Followers

Sunday, December 5, 2010

tag: kisah dua puluh lima

oh ni semua mengenai 25..
aku di tag oleh nur 'afifah dan kay
peratuaran dia macam nih...

"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."

bila ada orang tag aku .. so aku kene desribe mengenai diri aku sebanyak dua puluh lima point...
dengar nih... SEBANYAK DUA PULUH LIMA !!
kemudian aku kene tag org lain sebanyak 25 orang pulak!!!

memang la kojam bona nak kono tag orang sampai 25.. tapi.. aku elex2 je.. kalau nak suh tag sampai seratus dua puluh lima pun.. aku takde hal la...
*ni ayat poyo.. sila jangan percaya...


so.. nih 25 perkara mengenai aku...
-nama sebenarnya nur shafiqa
-mak ayah aku sekampung
-ada 5 orang adik beradik
-ye saya sulung!!
-suka senyum.
-ada kenangan dengan terompah
-study dekat utem
-student mekanikal
-aku tak suka window shopping
-tapi aku akan gilak shoping bila duit kepuk kat poket.
-so aku harap one day bapak aku bank in sejuta hinggit...
-aku masih single
-dan tak penah mendua..
-aku sayang BEM ak sesangat
-aku sayang jugak TOSHI ak.. 
-akan order nasi goreng paprik bila pegi warung restoren yang first time dtg..*pelik giler ayat aku kan...
-akan order air suam bila makan dekat kedai...
-bila aku cakap.. "weh member..ko.. blalblabla.." that mean ko adalah member aku selamanya...
-so aku sayang member..
-bukan pendendam yang berjaya...
-susah nak marah
-first time menangis sampai bengkak mata .. bila aku tengok drama series "one litre of tears"
-aku suka laki yang cool..
-berharap laki aku nanti ala2 asyraf muslim.. erk.. glabah..
-peminat harry potter..wohhhh


okeh ikut kira aku sendiri.. cukup la 25..

sekarang time tag org
1)pah

2)kay
3)fafau
4)zaty
5)seizer
6)nazirul hazwan
7)gomokpendek
8)faz e
9)innanie ariffin
10)syark
11)confuse
12)sophia naim
13)syafiq
14)zazaw
15)n4dhi34
16)misz una
17) cik nathrah
18)sofia
19)faeq
20)bo is a nerd
21)eikien
22)sufian
23)meaw
24)jo
25)hantwo



lepas buat sila tinggal link kat komen eh...
wohhhhh....
jom buat kisah 25 korang!!!

10 comments:

Sofia Aimd said...

sudah wat dah tapi bukan tag dari kamu.. huhu. anyway, thanks tag! baru tau kt same2 sulung ;)

Jom baca my 25!
David Guetta.. He's Cool!

meaw said...

meaw kena tag? oke t meaw buat,tengs yaww ;)

n4dh!3r4 said...

kena jawab semua soalan ke? banyak gila kot!! btw thanks eh.. hehehe :)

Kay the son of Denan said...

Typo detected!
"PERATUARAN dia macam nih" LOL!

BTW, Nice one! :D

nazirulhazwan~ said...

den da penah buat la cik terompah. org yg paling brani tag ben ashaari kot, haha

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/bende-ni-den-paling-xnk-buat.html

tp kaler fon x tukar la. ni dulu punye kaler. malas nak tuka

HaNTwO said...

pokcik buat nanti yekk...hahahahah kemalasan tetiba melanda dijiwa ;p

g0m0k9enDek said...

dah buat lah dear... hehehe.. thanks for tagging me.. jengah lah...

http://gomokpendekk.blogspot.com/2010/10/tag-dari-cik-su.html

pYa said...

da buat da..thanx tag tau..:)jom la bace saye punye..

zazaw said...

sudahhhh ;;;;

http://miss-toinxtoinx.blogspot.com/2010/12/haha-mari-lihat-mari-lihat.html

faeqmucn said...

thanks yau!!!

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!