Followers

Wednesday, December 29, 2010

kalah 2-1 tak la teruk sangat dari 3-0 kan?

walau aku tak puas hati dekat pertahanan yang rompong kejap2 tu.. tapi.. bak kata tajuk entri aku tu... kira kalah tapi menang ..

fahmi tu.. aku bukan nak kata apa.. tapi kalau die pakcik aku.. memang aku belanja die aiskrim malaysia barang sekotak.. selamat kan penalti dengan cubaan yang macam haram dari indon.. memang bedebar2 aku tengok.. die patut dpat pemain terbaik kot.. tapi.. tah...hahhaa
tapi tadi mat ni kene pacaran leser kot.. but rakyat malaysia.. jangan lak korang merapu kat twitter .. fb..segala ..kata kita kalah sebab leser dari indon,.,. aku cepuk sedas dua kang..
*mamat ni jadi rebutan kot kat dalam fb.. cet..
tapi almaklum beb.. mat ni dah ada awek.. korang nak usha kat sini.. elia...

pemain import kita yang kita bawak guna tongkang emas stok dari india tu pulak.. aku ingat bole la die rembat barang sebijik gol..bawak tuk rakyat negori..kasi proud sikit.. tapi takpe bro.. lu bawak banyak gerak malam ni..

bambang wa cakap lu.. memang macho abis la.. even kalah die elex2 je.. pandai tul control.. tapi aku agak time mandi sat gi memang meleleh air mata.. sama lelehnya dengan shower..


sekian.. ulasan dari kasut terompah.. cop.. aku agak kalau dorang pakai kasut cop terompah ... bole menang kot..hahaha,,,
*aku pun nak gak ade sebijik entri tuk pasukan malaysia..
lupa nak cakap.. TAHNIAH MALAYSIA.. korang dah leh angkat kening  kat team dollah salleh zaman dulu2.. sebab dorang dulu kempunan dengan piala nih... kan3.. so chill..

9 comments:

iris said...

ermmm mmg kat fb melambak2 nama fahmi si penjaga gol yg encem tu. Minat giler kat dia mantap tol plg suke aksi dia ble berjaya tangkap bola menghancurkan hati pihak lawan hahaha... aq pown hrpkan si fahmi ni dpt best player :)

haniey said...

aa tul 2..tahniah untuk malaysia..
mmg fahmia da ada awek..hehe

haniey said...

aa tul 2..tahniah untuk malaysia..
mmg fahmia da ada awek..hehe

haniey said...

aa tul 2..tahniah untuk malaysia..
mmg fahmia da ada awek..hehe

Huszaini said...

ermm... patut dia dapat MOTM

zaidi zaim said...

setuju dgn Huszaini sepatutnye dia yg layak pegang award tu....

ape pun syabas Malaysia.. kekalkan prestasi... dan yg penting kite juge dpt ikuti semangat mcm tu walau diserang dgn berbagai tohmahan dan fitnah tetapi kite maseh mampu bangkit hingge memenangi perlawanan....

Kuwe said...

kemasukkan sabree abu yang ditukar dengan mahali nampak tempangnya. begitu juga kemasukkan ashaari yang menyebabkan kunalan terpaksa bertukar posisi.


gila sial. banyak juga knowledge aku. hahaha.

ღ TeRU²bOzUღ said...

Congrats Malaysia :)

go go go #HarimauMalaya!

Aummm Aummm =)

zazaw said...

tahniah kat Malaysia

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!