Followers

Thursday, December 2, 2010

jatuh cinta dengan jatuh suka.. adalah satu perasaan yang berbeza kan?

korang rasa?
berbeza.. atau sama je...

13 comments:

IzatyMardziah said...

lain sgt3x :)

Aimi Razman said...

lain sgt2 . contohnya i jatuh suka kt pakcik i tp i tk bole jatuh cinta kt dia

iszieylyanziy said...

sangat lain dan sangat berbeza,,hehe

dya adriza said...

pakwe saya selalu tanya, awak suka saya x? saya jwb la suka. bila dia tanya, awk syg saya x? saya ckp, msti la syg. dia kata antara suka n syg, mn lg tinggi?

saya tanya ada beza ke, dia kata saya x romantik la apa la. ceh! so saya nk tau sgt apa bezanya ek hehe..

LadyBird said...

eiii..sakitnye gmbr..
suka ngn cinta lain..

black forest said...

black forest selalu jatuh suka kat org lain, tp tu tak bermakna black forest jatuh cinta kat org tu. :)

papadam said...

er... aku jatuh suka pada ramai orang. tapi, aku cinta pada seorang saja :)

Encik MamaT said...

saya suka awak...
saya cinta awak...

dari segi ucapan pon dah lain... hehe... jika merujuk kamus dewan edisi yang ke 159... suka itu adalah perasaan suka...

dan cinta itu adalah perasaan cinta... haha

Wahida Nasution Thakhrim said...

yea.. jatuh cinta dan jatuh suka dua perkara yang berbeza..

KAMIHIDUP said...

beza bebenau...

IzatyMardziah said...

SUKA lebih kepada tertarik atas sebab2 tertentu.. cthnya, aq suka awek ni sebab dye selalu wat aq ketwa bila aq tgh sedih. So, aq senang dgn dye.

CINTA pulak 1 perasaan yang bukan pada semua orang kita akan rasa. Kdg2 even org tu saketkan hati kte gle2 pun kte still bdh sgt gi trima dye lagi.. hahaha...

EDY said...

lain asenye..kalo jatuh suka..maybe suka kat penampilan dia je..xpn perangai dia je..
kalo jatuh cinta nih..rasa len macam..haha

Pink Pearl Lady said...

maksudnya berbeza,suka sekadar pandangan luaran shj,tp cinta melibatkan hati....

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!