Followers

Friday, December 3, 2010

siti aishah saman uncle seekers

wohhh... aku dah agak dah... memang ada something wrong.. aku baca belog uncle seekers tu pun macam pelik...
hambik ko dah keluar dah dalam surat kabar
akhirnya bekas permaisuri agong ini.. memfailkan saman keatas uncle dan bapanya...

nak lanjut.. nah METRO


*aku teringat yang uncle bersoal jawab dengan dr Fadzilah Kamsah pasal hantu.. woohhh.. aku senyum je..
 nak tengok x??
nah hambik

beb.. nak lawan dengan cendiakawan.. lu memang kene balik la kan.....
memang gilak glomour la..

18 comments:

hafizah_ismail said...

mmg xsuka pn uncle seekers tu..suka2 reveal mcm2 kt blog..dh la bukan sebarangan org yg dia reveal tu..cr glamer kot..

Ana Mardia said...

uncle seekers(nak sbut uncle pon rasa xlayak) psycho..

woot-woot said...

mencapub la PACEK tu..da tue bangka x sedor diri..aish..konon junjun quran tapi gambar peluk-peluk .pahal ?

1)http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/6-perkara-allah-sembunyikan.html

Luffy said...

ish3..macam2 r uncle seekers tu..
menci2.wakakka...

Sepi tanpa mimpi said...

erk, uncle ni memang ada saja kontroversi!~~~

edi_fm32 said...

kes pe sbrnya ni..ak xthu..pe blog uncle ni,nk usha2 jp...

cik-terompah said...

2 la.. main2 dengan bende gini.. mmg nak kene la kan...

Jejaka Terhangat said...

ape la saman je..pakcik seekers tu patut kena hukuman kena isap darah oleh pontianak sampai mati..dia kan suka kawan ngn hantu..hanya hantu dpt kawan ngn hantu. ahaks..

Jejaka Terhangat: Harga Minyak Naik. Apa Kesannya Terhadap Pengguna dan Mat Rempit..?

MiSs TOrA said...

hah tu la padan muka dia tp die ni mmg berani le geram tol!! tgk kt youtube dia n datuk fadilah kamsah aritu hehe..kena bulat3 padan muka keh3

Bo the Nerd said...

Pencari publisity murahan aje dia tu. Washed up nobody.

www.boisanerd.blogspot.com

faeqmucn said...

sebab ape ye??...
pelik2..
faeq-mucn.blogspot.com

Encik Bell (beLalaNG) said...

dei tu mengarut je... ckp pun mcm org xde akai!

Sofia Aimd said...

dela bace cket pasal hal ni tp bace part 1 je mcm meluat. takde motif.. :( neway, pe cite die ngan dr. fadzilah kamsah? lembab cket, tatau hal ni =="

fatin hanani said...

tu la kann..
ritu blagak sgt cerita mcm2 :)
skrg dah terima padah ..
biar kan :)
sush org cm tu

zazaw said...

memang patut pun dia saman .
mcm apa jer uncle tuh
hush

hamzah ian said...

gua gelak2 time dengar dia kena saman..

apik pehe said...

uhuhu..tu la bahana nyer nk popular dalm waktu yg singkat..hehe

faz_e said...

Erk, apa url uncle seeker ni? HuuuuU~

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!