Followers

Sunday, December 5, 2010

perempuan lebih bersikap lurus dari lelaki?

korang faham tak apa yang aku maksudkan dengan lurus nih...
straight? lurus bendul.. oh no.. tak bendul la...

senang cerita.. baca je la apa yang aku nak merapu nih...

macam nih.. member aku.. iaitu seorang mamat la kan.. die cakap.. perempuan nih lurus sangat perangainya dari lelaki..

mungkinkah? ye ke?

tapi aku rasa .. ikut jugak la kan..  kondisi seseorang.. tak semua pompuan lurus dan tak semua lelaki suka bengkak bengkok nih...

aku lurus !! betul wohhhh.....

sebab aku pun ada kisah juagak kot...

aku dengan laki nih member sekolah .. then sejak wujudnya facebook nih... gamaknya ramai lah yang boleh di jejak kan... so tak ketinggalan mamat nih... bila dah lama tak jumpa banyak cerita keluar... wohh.. memang best ko tau kenang benda2 nih... then sampai satu part yang dia ckp dia mengaku dulu dia suka aku..
hahaha.. cuma aku je buat tak sedar... erkk.. wohh... aku memang tak tau doh...
kanak2 kan....

sampai sekarang tak usah cakap la kan.. ramai gak la aku telepas pandang..
*rugi gak jadi lurus ni yek..

tu pasal la agaknya.. bila lelaki nak luahkan perasaan .. perempuan lambat bena pick up nya.. yang laki nih punya bagi hint yang merimpah ruah tapi ... haha.. kata pun lurus.. selagi tak cakap..

"weh ngok.. aku suka..cinta..sayang kat ko la ...ee.. apsl straight sgt!!"

hahahha... siot!!











so korang.... pe pandangan?
betul ke statement aku tuh?


laki perempuan!! suara!!

16 comments:

Sepi tanpa mimpi said...

saya rasa taklah sebegitu. memang betul kata tuan punya terompah. bergantunglah pada kondisinya.
ada saja lelaki atau perempuan yang lurus. bukan semualah. :)

alienelliz said...

tengok org juga..member aku laki lurus juga...perempuan ada juga...sme je..haha

nazirulhazwan~ said...

jawapan lucah, lelaki la lurus, pompuan berlekuk.haha

jawapan serius : mmg la pompuan lurus babe.lelaki mane ade yg lurus.

cik miera said...

bg miera, ehmm...pompan lurus kot..hihi..ni pndngan peribadi.

KyLe said...

gurl or boy same je n depend pd seseorg 2 lah lurus ke bendul ke keh3x

wAnA said...

haha i think pompuan kot yg lurus..sbb mmg dh sft ny cm2 an..tp, xsmstiny..laki un de gk yg lurus..ngehngeh :P

KAMIHIDUP said...

hidup lelakai(tiba2)...

Sofia Aimd said...

of coursela tak semua. de pempuan lurus camtu.. orang duk bagi hint, tak paham. tapi de plak yg jenis tak lurus lagsung. org tak wat pape pon duk sebok kate org syok kat die! kalau org cam aku, kalau laki tu nmpak macam bagi hint, aku perhatikan dulu. die memang bagi hint or die memang layan pempuan sume camtu!

Arip said...

selalu orang yang lurus whole the time ni.perhatikan cara mereka bercakap.most of the time mereka ni teramatlah blur and tak pandai menipu :)

mereka yang agak bengkang bengkok ni especially lelaki, ayattttt...manis gilerrr bila flirting perempuan.so ladies,hati hati !

kalau perempuan dia akan cuba bagi full attention kat you allzzzz(lelaki) bila dia dah suka kat you tahap gunung sama di daki,lurah sama dituruni.so jangan buatkan mereka tertunggu.nanti cepat emo :)

saiazuan said...

haha sama je..dlu kecik2 masing2 lurus.. da besar bengkang bengkok

Rafina Mimi Zairul Murni said...

bergantung la pada sikap seseorang...hehehe...

CGG said...

cgg setuju

azl said...

pd pandangan sy lurus dan bengkok kena harus pada tempatnya,baik laki atau perempuan spt memandu kereta, jika kat selekoh, anda harus membelok mengikut arah jln dan berhenti bila isyarat lampu merah pd trafic light. Namun kelalaian buat kita terlepas pandang.

Oong-ong said...

aku rase x depend pada jantina pon..tp depend pd individu tu..x gtu?

mekygearhead said...

depends la ikot orang gak..kekadang die bukan lurus pown...die memang x layan kan2

HaNTwO said...

sesekali kena bengkokkan hidup ni...baru kita tau ape yang jadi nanti :)

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!