Followers

Monday, March 14, 2011

tersalah masuk toilet.. apa perlu gua buat?

MALU siot!!! betul2 malu..
sapa tak malu.. meh sini gua nak rasa muka dia berapa tebal inch yer..


lagi malu kalau perempuan tersalah masuk toilet laki..
HARU..
kalau gua .. gua buat muka secool habis..buat-buat tak paham yang sebenarnya gua masuk toilet yang salah..

gua faham mesti ada laki yang tak suka.. hahahha...
ke suka? ait oit..

kalau laki yang tersalah masuk toilet perempuan? pe cerita? gua tak tau pe feeling. paling comman pun .. nampak perempuan touch up muka.. kan?? ke nampak benda lain? ayoooo....

memang gua rasa benda2 macam ni paling gua hati2 nak buat..
jangan lah tak tahan sangat sampai salah masuk.. memang potong la niat nak buang air tu.. serius.. gua penah rasa.. ahhahaha...

ni cara terakhir ... gua rasa.. (--")

22 comments:

Ujang9897 said...

hahaha..sengal

storyfromme said...

hahaha...kalo gua wat muka tak malu,tumpang kencing kat tempat berdiri tu.hahaha.just kidding.mesti la lari.pastu balik umah hentak kaki depan mak cakap,nape mak lahirkan saya jadi perempuan :)

Belalang Hijau said...

nak tau apa perasaan silap masuk toilet? nah baca nih

http://www.suarabawahtanah.com/2010/06/gelak-santai-biar-pandai-jangan.html


aku pernah mengalaminya...hahahah

dina darwina said...

pernah jugak..hehehe wat x tahu jerw pastu lari!!!!!!!!!!! malu3xxxx

lavender harum wangi said...

gahahahaha~ giler, aku xpenah kena lagi.. HAHA :D

Jeely jelly said...

haha.. wat muke x bersalah lah :)

Alwani Raihan said...

Peehhhhhhh entry macam kena tepat kat hidung gua. padanlah hidung gua penyek

Serious gua pandang bawah terus lepastu pandang pintu keluar. Muka tetap cool tapi kaki da mcm lipas kudung.

Jatuh aa market salah masuk toilet, nty semua laki handsome reject gua mana boleh jd haha

cik-terompah said...

ujang: ikut peratus ko lagi sengal.. sekian..

storyfromme:ahahha.. klu gua.. gua simpan sorang.. sbb gua agak.. ibu gua xkan lepas nk bahan gua.. hahah

belalang:hahah.. dah usha dah!!

dina: jagn lari buat cool je beb.,.

lavender: hahaha.. mintak2 leps ni ko kene!! haha..

jelly: yes!! tu la cara sbnrnya

alwani: hahah.. penyek ?? yes!! gua suka!!
hahaha.. tah2 lu dpt jodoh leps kejadian tu x? br la dtg cara..

GiveAsh said...

salah masuk toilet..
buat2 gaya seperti macik cleaner nak bersihkan toilet..har har har..
jgn marah!!

Anisah Zahorin said...

err...saya pernah jugak..siap buang air besar pulak..yang nasib baiknya tandas kosong..

masa keluar tandas baru perasan tu toilet laki..pheww~~lega xde org perasan.kalau tak memg malu.

Kodet said...

kira rezeki la kalau tersilap masuk tu..

+qAsiH naDiRa+ said...

belom pernah lagi la incident ni~tp elak2kan la~hehehe~malu~

lini hasnan said...

haha, camne leh silap ni sis?ish ish ish

nub said...

hahha, slah masuk salah sendiri laa. ahaha

cik-terompah said...

giveash: hahha.. idea2.. tp klu gua pakai semat2.. mcm x releven je..

anisah:ni smart.. nsb baik kot.. klu x malu sampai ke tua..

kodet:hoya.. rezeki?? dpt pe?
hamboi2...

qasih: mintak2 lps ni dpt la..

lini : hahaha.. kenangan.. apa de hal...

nub: mmg slh sndr pun... hahahha

Cekodok said...

kalo gua salah masuk.. gua bertukar suara dan lagak mcm nyah.. leh ke.. myahaha

rasman said...

klo org laki tersalah masuk toilet pompuan mesti dianggap Mata keranjang kan...hahaha

klo pompuan salah masuk toilet lelaki cube teka dianggap mata apa ? hahaha

Mr feckry said...

lu jerit je...tolong!!!!!!!!!!!

::p0t pEt iLa:: said...

hahaha..sama la..penah jugak salah masuk toilet laki..masa masuk da rase pelik sebab ade tmpt buang air lelaki kt kawasan sinki..tp teruskan niat jugak..tibe2 dengr suara laki..mmg kompem slh masuk!lepas je buang air terus belari smbil tunduk..budget dorg tak nmpak muka..hahahah

cik-terompah said...

cekodok: cer try!! nway gua teringin nk mkn cekodok la.. :)

rasman: mata golf.. hahahhaha

mr feckry: hahah.. lagi la haru.. lu pun..

pot: hahaha.. xpe beb.. tu kan pengalaman.. org yg x penah salah masuk mmg jeles dgn kita.. =p

i am S!L4H.. said...

haha. rase nk sumbat muke dlm lubang toilet tu. bole? bhahaha

cik-terompah said...

x mo la.. abis muka ku ini.. silah jgn silah!!!

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!