Followers

Wednesday, March 23, 2011

SUARA HATI LELAKI 1: kenapa selalu lelaki dikaitkan dengan GATAL??

kenapa?? perempuan pun ada yang mengatal jugak ..
kan laki kan?




kata lelaki..
"laki.. gatal?? tapi tak semua macam tu.. segelintir je..depand dekat jenis lelaki tu la.. kalau dia memang jenis playboy tak boleh nak buat pape.."

pastu aku tanya..

"ko gatal x?"

kemudian kata lelaki..

"aku? gatal sangat hahha.."

style ...

kata laki kedua..

"bahaya laki macam tuh. lelaki gatal ni ada 2 jenis.. pertama ..  dia mengatal tapi tak serius sangat pada perempuan tu.. mungkin saja nak bergurau... lagi satu.. laki tu gatal sebab dia tertarik pada perempuan  mungkin sebab perempuan tu lawa.. baik ke.. kira nak masuk line la..

oh maknanya laki gatal mungkin nak test market atau mungkin salah satu cara nak memulakan langkah..

gatal dengan mengayat tu lain kan?

so apa kata ANDA?

15 comments:

Nobita Sensei said...

gatal sebab kena gigit nyamuk je~

mofaizmz said...

gua kalau gatal gua garu je..

fLy_AwAy said...

saye pemalu orang nye.teeehee ~ :P

storyfromme said...

kadang-kadang si perempuan lebih gatal daripada lelaki.

cik-terompah said...

nobitasensei dengan mofaiz: ececehhh.. sj buat tak paham cerita ak la tuh..

flyaway:sama lah.. ahahahhaa =p

storyfromme: tu la .. title "pengatal" skrg x boleh nak fokus kat 1 jantina ja..

kuperludia said...

lelaki gatal bila pmpuan mggatal dan lelaki jugak akn lebih gatal bila pmpuan melayan...zzz

diana said...

mengayat dengan gatal tak sama..
lelaki gatal ni macam dia sembang pun benda2 yang sukar kita terima.pastu bukan kat kita je tapi kat pompuan2 yang lain..
kalau ngayat, dia ngayat kat pompuan yang dia nak je..

noornazuha said...

rasanyer skang neh dah jadi pompuan ngan lelaki sama gatal kot..hehe,sebab bertepuk sebelah tangan tak akan bunyi..it takes 2 to tango kan......pompuan la kena betul2 jaga mkehormatan diri...chewahhh

Abang Zam said...

haha..laki ni awesome tau..unpredictable!

Anonymous said...

ko gatal???

Anonymous said...

ko gatal???

Anonymous said...

ko gatal???

Anonymous said...

ko gatal???

Anonymous said...

ko gatal???

cik-terompah said...

x la.. ko yg gatal./// wekkkkkkk

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!