Followers

Friday, March 25, 2011

kata wanita: bila kami bad mood je laki kata kami datang bulan.

cuba ubah perspektif tu.. 

tak semestinya takda mood ja sebab perempuan datang bulan..

bagi aku tak semestinya..

asal tengok muka  macam nak telan orang ja 
mesti ada yang tegur camni.

"oh ko tengah bulan mengambang eh?"

"kau ...period eh..."

"tengah bendera merah ? okeh  tak mo kacau lah"

"ko ni mesti tengah PMS.."

mungkin perempuan tu tengah sedih ke.. tengah ada masalah ke.. mana tau kan...


budak nih aku kompem belum datang bulan lagi .. 
kahgahkahakhakahakh...

13 comments:

Nobita Sensei said...

dah itu je modal kitorang..kahkah

Anonymous said...

btul2 tapi xsume laki cmtu

storyfromme said...

tau xpe.tu je yang dorang tau.

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said...

entahnye!! xde la modal lain..

x tau ke..klo tgh lapo pon leh bawak bencane gak!!hahahhaa

terataiflowerz said...

tul tu cik terompah..geram gak kdg2...padahal mmg die wat salah nk slhkn benda len lak

♀ syera teli ♀ said...

tawu x pe .
asl bad mood je
'dtg bulan ke?'
hehe

Cik Yana said...

tu la pasal. Asal marah je cakap dtg bulan. Lagi tensyen dengar. Hahaha~

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

cik-terompah said...

nobita: cr la alasan len. ngeh
anonymous: ye la.. x semua..
storyfromme: hahaha.. alasan kan..
yuki:haha.. tye la.. "apsal bad mood? lapa eh?meh blnja.." kan..
teratai: hahha.. lepuk je dia..
syera: urmm.. lumrah ko.. pemes Q..

Cekodok said...

dah selalunya mcm tu... ngeee.. kalo orang dah kawen badmood tu leh gak kata semalam tak dapat.. hehe

Miz Novexx said...

betol2, bukannye nak pujuk or slowtalk.. ;)

apik pehe said...

hahaha..budak tu akil baligh awal sgt..hehe

Mie Kickdefella said...

kwn pmpuan sy ckp..
dyer akn mkn choc byk2 bila jd cm tuh :)

cik-terompah said...

cekodok: hahah.. tu dah lain mksd tuh..
Miz Novexx: urmm.. perempuan.. arghh..
apik: hahah.. budak tu x akil lagi la.. cett
mie:mau choc !!!

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!