Followers

Tuesday, June 8, 2010

untuk NUR 'AFIFAH

aku terharu sangat cipan oleh kerana cik NUR 'AFIFAH telah mengpostkan sebijik post yang bertajuk...
NUR SHAFIQA MAULLOD <-----klik sini untuk mengusha...

hahahha... jadi sebagai balasan ingin jugak lah kiranya aku mendedikasikan satu post khas tuk beliau...
huahauahua....

cik pah nih... memang peramah orangnya(ewah.. ayat aku.. baik punya) hahahha... sepanjang aku kenal beliau aku dapat la serba sikit mengecam perangai tabiat die.. aku mau kongsi sikit ..

" boleh ke pah?"
"x"
"dulik pe ak.. ni kan blog aku"
hahahha.. akhirnya...

ok.. si pah nih.. kengkadang bila sampai mode die.. wa cakap lu.. memang biol otak mau pikir ape logiknya perbuatan beliau nih...

ada ke satu hari tu(eh bukan 1 hari.. banyak hari dia buat..) (--")
cik pah kelas pagi.. aku nih kelas lambat sikit la.. so kuak lentang gak la atas katil selepas solat subuh..
time ak bangun solat die dah de depan meja setarika.. tengah seterika baju kurung,,, ok.. dalam hati aku.. berkata-kata,,
"romemate aku ini hari akan ayu.."

tetiba lampu bilik dipasang.. aku terjaga... mencarik2 sapakah yang comel sangat bukak lampu tuh..
still berkata-kata di dalam hati..

"aik minah nih.. tadi bukan main gi iron baju kurung.. tengok2 dia pakai t-shirt jer.. ishh... kompius aku"

tuh la yang aku lihat tabiat die.. elok2 gi iron baju kurung.. last2 pakai t-shirt jer..
kalau aku.. hampeh la nak wat camtu...
(-,-")

apa lagi ek,,
memang kitorang slalu kongsi cite,,, ngumpat?? no2... kitorang cuma kasi pendapat jer.. no ngumpat2 eh..
hahahahha...

okok... untuk pah aku berusaha mencarik gambar2 kita 2... huahuahau...
pah...ko wajib cium katak kalau ko terharu.. huahua,..






















nih time kita makan kat kfc kat jucso..













xpedisi.. x leh lupa,,





































































cik pah suka aiskrim.. tuh yang saya tau...

ps: pah kisah ko jangan bik ati..nih kalau maksud yang tersiratnya menunjukkan ko sangat rajin.. mesti lepas nih amat ramai makcik2 yang berderet2 mau pinang ko wat menantu..
hihi... 
layan cite nih yer..



3 comments:

nur 'afifah :) said...

hahaha..
cam nak nges doe..!! :)
suka..!! (^___-)
syg ko lah..!! :P

nur 'afifah :) said...

ngek.!!
pinang la sgt..
hahaha.. :P

terompah puaka said...

hahahhaha...
syg ko jugak la...
mmg best kwn ngn ko..
ak serius nih!

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!