Followers

Friday, June 11, 2010

3 things...

konon tak mau update pape si terompah nih.. tapi mau gak beliau memang gatal giler mau update...
nk wat camne ... kata beliau...
" ni kat blog aku.. so what..."

cakap tak serupa bikin,,,
sekian....
---------------------------------------

sebenarnya aku nak cite pasal 3 benda yang aku mau beli bila aku da de duit sendiri nanti...
sebenarnya 3 benda nih bukan lah keperluan.. tapi sekadar kemahuan.. aku kalau boleh mau beli 3 bende nih guna duit hasil sendiri.. kiranya lagi bermakna la katakan..
tapi.. katakan lah..
kok bakal hubby aku mau kasi hantaran 3 benda alah nih.. aku terima dengan lonjakkan kijang... wakakkaka.. (@@)

apakah 3 benda 2??
kete??
bukan kot.. sebab bapak ak dah de 3 bijik kat umah (bukan bangga lahanat ok)
so.. sebab sekarang yang active bawak kete cuma aku dan ayah.. aku rasa better aku pakai jer kete tuh.. sebab kalau aku dah keje nanti kalau gaji aku rm10000 sebulan boleh la aku bincangkan mau beli kete..
kete tuh kira keperluan .. not kemahuan... ye tak.. agree sudah...

first!!!

aku mau....

camera!!!
nih bukan yer keperluan kan?? len la aku nih keje cameraman ke... barulah keperluan.. huahuaha,,,
asal nak beli camera nih??
sebab aku pantang nampak camera..mesti horman2 sengal aku akan berkembang dengan jayanya.. 2 la yer.. n family aku rajin g jalan2...pe salahnya kan...
guna duit sendiri mmg nikmat kot... terasa sayang tu lebih.. serius.. tapi sekali lagi aku tak tolak kalau de sapa mau kasi... (^^)

aku usha kat laman web nikon nih.. dah macam2 jenis technology yang dorang sumbat dalam camera buatan dorang nih.. n mayb time aku nak beli nnti.. kompem lagi gempak dari sekarang.. wahhh... i like...

second....



hahahha... yes... apple!!! time si toshi melamar hati aku.. aku terima ngn hati yang redha jer... tapi sebelah mata still pandang hp kat sebelah.. hati still kata apple lagi comel.. wkakakak... sian si toshi .. dia tak tau pon.. tapi tak pe la.. if aku de kesempatan.. aku mau fullfill my dream.. even de orang ckp apple nih murah.. aku still mau kan beliau.. fuhhh....
"en apple...awak macho !!"

benda ketiga yang aku mau beli..

urmmmm....

(--")

malu lah nak tulis....

ok sorry,,,


kalau nak tau tanya aku sendiri ... sebab aku malu nak tulis...

ehhehehhe...
jangan lupa...

aku memang pemalu orang nya,,,



ps: sekali sekala mau rehatkan otak g la tempat2 yang de laut.. sambil wat bbq.. memang best.. lov it..

2 comments:

IzatyMardziah said...

apa y ketiga ?? blh aku tlg blikn t.. hahaha...

terompah puaka said...

hahhahahha.... nnti aku bagi tau kat ko personal eh.. x mau la kat sini.. ;p

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!