Followers

Tuesday, August 3, 2010

perempuan baik untuk lelaki yang baik..

sepanjang aku kawan dengan mana2 lelaki.. boleh kata semua cakap.. nanti bila kahwin nak cari yang baik.. sopan santun..beragama... alamat suma perfectlah.. tapi bila bergirlfren nih bialah yang sedap mata dan tangan memegang...
apakah??

bagi aku seorang wanita baik tercipta untuk lelaki yang baik.. kalau ko dah buat tah pape kat perempuan gitu ko agak2 ada ke ponpuan nak kat ko??  memang la ko nak hayati hidup zaman bujang.. tapi agak2lah.. jangan lah terover pulak.. ada cara untuk menghargai zaman muda...fikirlah sendirilah..tapi.. bukan semua laki gini.. yes!! aku setuju.. perempuan pun gitu gak.. time muda konon nak enjoy.. nak kepit laki tonggeng atas motor hulu hilir..baju kalau boleh ank pinjam yang adik darjah 1 punya..rambut kalau boleh nak cat sume calor.. nak try la.. nak jadi trensetter..fuhh..
nanti bila nak berlaki.. barulah nak PASANG niat berubah.. pakai tudung.. belajar pose belajar solat.. apakah??

wahai pompuan.. ko tau bende alah solat puasa aurat tuh ibu ayah dah ajar sejak kita tadika lagi kot.. takkkan la bila nak berlaki baru nak belajar.. ada ke laki nak kalau rupa tuh.. perlukah begitu..
dara pun tak tau ada ke tak...


 agak2 kalau ko laki ko nak ke bini ko second hand sedangkan ko pun tak tau yang keberapa hand tah,,, mestilah ko sebagai laki nak yang first hand kan..
so u fikir lah..


terompah:asal ko emo bena nih pika..
pika:ko giler.. ko tengok la budak2 zaman sekarang.. weh.. aku meluatlah...
terompah:aku nak ko jaga diri elok2.. jangan tergolong dalam golongan wanita tuttt nih.. promise??
pika:InsyaAllah~~~

No comments:

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!