Followers

Friday, November 5, 2010

study week....

minggu study week... konon orang kata minggu boleh huahua balik rumah masing2 .. untuk dapat restu mak ayah...

tapi aku.. bukan tak nak balik tapi sedar diri .. diri ini kurang pandai.. dan kompem2 kalau aku balik peratus aku study sangat kurang.. betul kan.. ditambah kat rumah ko sebut nak makan apa.. inssyaAllah boleh dapat..
tv jugak peranan penghasut penting ... peh.. serius susah aku nak study..  jadi aku ambik keputusan untuk tak balik umah study week nih.. aku mintak mak ayah aku kirimkan doa untuk aku tabah kat sini.. sadis beb..

cuti study week ni terisi la sesikit .. ada hari pegi library.. tepu jugak kalau duduk rumah sepanjang minggu nak jugak rasa enviroment tempat lain.. so library pilihan.. hehe..

study week member rumah aku ramai jugak yang balik.. ada sekali tinggal aku mie dengan kak dila je.. sunyi jugak gamaknya... aku pandang mie.. mie jeling aku.. erkk... hahah...

satu kejutan jugak bila salah seorang member aku bakal meninggalkan utem.. pegh... sentap gak la akal aku ni kan..
takpa la.. janji apa yang dia buat dapat restu family dan demi cita2 dia.. siapa tau nasib dia kat tempat baru lagi masyuk kan.. aku hanya berdoa...
"beb... selamat untuk segalanya.."

nanti dah oficial semua dah tau.. insyaAllah aku buat entri khas perpisahan tuk ko yek...
stop cerita touching... sila sambung study...


kalau ibu aku tengok gamba ni dan still cakap aku tak cukup makan .. memang aku nangis lelaju la gamak nya..
"ibu.. tengok ukur lilit pipi anakmu ini?? balik duit syiling bole lantun balik.. punya berisi.." (--")

isnin-8.11.10=dinamic
selasa-9.11.10=material science
rabu 10.11.10= psem
khamis11.11.10=thermodynamic...
punya padat tak jadual ak.. takda masa nak tarik nafas relex2...



WISH ME LUCK BEB!!

9 comments:

Affan Ruslan said...

Salam. Ok je tak balik, tp biasalah sunyi. Haha.

Tgk subjek2 tu, macam budak ambil material science kt u aku. hehe

Affan Ruslan said...

Sori bukan material sc, tapi meterial engineering

RozectLyantie said...

Good luck!
p/s: majoriti manusia yg pernah jadi siswa/siswi pernah rasa semua tu. hehehe..sabar ya!

cik-terompah said...

affan:sunyi sgt.. sampai mode tunggang langgang... tap mmg ak ambik material science pun.. nex sem mungkin material eng..

rozectlyantie:thanks !!!

Kuwe said...

wah. budak yubiyu ada lagi yang aktif blogging.

yubiyu batch mana ni?

sekamar rindu said...

salam...


good luck...:)

cik-terompah said...

kuwe: skrg taun 2.. dmc~~
sekamar rindu: thanks..

gnesop.com said...

good luck yer.. :)

faizs said...

ait budak utem.. miahaha.. dewan bestari kat luar utem.. mbmb punye.. kat sebelah klinik kesihatan, kat sebelah tokong cina tu..

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!