Followers

Sunday, November 28, 2010

innovation and family fest 2010 bertemakan satu malaysia perjalanan bersama proton

tempat: stadium shah alam..
anjuran: proton
tarikh:27.11.2010

aku ingat family day biasa2 je... tapi bila sampai je sana.. hambik ko.. banner die.. siap ada artis jemputan ,racing car.. macam2 la beb.. memang festival meriah giler..

layan je la gambar2 nih...

















muka harapan jadi model jual milo.. kan3..


























waktu perasmian..

















intan bersama ibu..













pembukaan                                                                                                                                                              

walau ada 6 bijik kereta untuk lucky draw... tapi kalau boleh aku nak savvy ni cukup la.. bawak gi kelas memang lumayan.. minyak pun save.. kan3...














pentas utama.. ngeng~~

















muka dia mcm zizan doh...

























uwueeeeewwww...........














okeh.. betapa tembam ye aku.. x kan? kan3...













ada pameran jugak.. ni singgah kat gerai orang asli... ada cina.. india.. tepat urut2 kaki la.. kira ni satu malaysia jugak la .... tema pun "satu malaysia perjalanan bersama proton"

















start bawah ni... gambar2 kereta yang telah di-inovasikan tapi pada tahun lepas la.. tahun ni ... diorang buat perarakkan pada pukul 3 .... aku tak pegi ambik gambar pun.. tengok dari tempat duduk kat stadium.. so.. xde la gambar tuk kereta inovasi for this year.. tapi memang gempak kot... kereta2 yang asalnya kereta2 proton contoh persona,savvy boleh jadi sport car.. memang hebat.. peserta pulak dikalangan pekerja proton..
ada yang minyak dari air.. tenaga suria.. eletrik.. peh.. 



















































































kereta ni menang tuk tahun lepas...


























suasana pentas utama.. lautan biru wohhh,,,,













fafau dan nash sebagai pengacara hari tu...



















meh layan lak artis2 yang perform petang tu...



















riz













farah!!!  beb...lawa doh.. beliau nih pakai tudung!!!

ayu habis... sekian...














dafi,,,,














maulana!!













mila!!

tu je kot pic2 yang sempat aku upload..ni makan masa 2 hari baru aku publish.. kihkih...

lepas konsert tu ada pertunjukkan kereta inovasi.. tapi  tak sempat pun nak snap..
1.sebab malas nak berpusu2 kat trek tuh..
2. hujan!!
3. balik awal.. sebab nak kejar ibu punya reunion.. *ibu orang paling lambat dtg reunion.. kahkahak...


pagi tadi.. pergi teman adik buat mycard,,, al maklum usia baru nak jangkau 12 tahun 2 hari lepas.. aku pun ambik kesempatan nak buat mycd baru.. bukan apa.. dah tak daya nak tadah telinga sambil tengok member gelak guling2 tengok aku punya pic kanak2 yang telus mulus.. so buat baru!! ahhaha





2 comments:

alexa yussida said...

wahhh menariknya family die^^ kereta2 mewah tu mengancam~

IzatyMardziah said...

keta tu nk pjm blh x?? ske kot... :)

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!