Followers

Saturday, November 20, 2010

HARRY POTTER -the deathly hallow part 1














tadi lepas je exam habis riwayat nya... aku dengan dak lain.. bekejaran mengedik nak gi tengok HARRY POTTER... opss.. aku je kot yang gedik.. mengaku ni!!


bagi aku harry potter ni akan best bila kita ikut ceritanya dari mula.. almaklum bersiri kan...
lagi satu cerita ni kan part 1.. so kira tak abis la.. so korang tak dapat rasa klimaks dia...

part 2 maybe keluar bulan 8 tahun depan.. lama lagi kot.. huhu....













just nak bagi tau.. si dobby .. si elf rumah tu mati time nak selamatkan harry masa mereka kene tangkap kat rumah keluarga malfoy.. hehee

nih nak kongsi satu kisah kat dalam panggung tadi..

member aku sebelah yer duduklah budak2 dalam kira aku.. umur dia adalah dalam 7 .8 tahun...
ada part yang mana si nagini si ular ni tengah nak serang si Harry ni... memang terkejut la kan bila mulut ular tu tetiba duk depan screen.. member aku ni pun jerit la.. sempat latah lagi..

lepas je tu.. tetiba kawan aku terdengar la bisik2 budak dua ekor yang duk sebelah dia tu.. ko tau pe dia bisik..

"aishhh.. ustazah kat sekolah orang cakap kan... kalau kita takut kita kene sebut SUBHANALLAH..."

kawan aku punya malu.... *sighhhh*



conclusion.. kalau nak tengok cite action ke seram ke.. jangan melatah time jerit tu... sebut apa kengkawan??


SUBHANALLAH....
*memuji nama Allah tu boleh membuatkan hati kita tenang dan keluar dari kesempitan...




















budak ni comel habis.. hehe... lari tajukkan..

kahkah.. dulik apa aku..
xpe.. janji semua paper aku dah settle.. isnin ni berangkat pulang ke kuala lumpur....

4 comments:

IzatyMardziah said...

Owh... jeles !!! aq xdpt tgk lgi ni :'(

touya said...

Perthhhhh ayat bisa kot ?

Kuwe said...

ending dia jumpa tongkat sakti tu. untuk part 2 adakah jumpa gak batu permata hidupkan orang, dengan hood halimunan tu?

full sial seat kat melaka mall.

cik-terompah said...

zaty:wajib tengok..
tauya:agak la.. saba je la.. seb baik bebudak..
kuwe:haha... die dpt batu kebangkitan tu time part 2 la..
time ktrg ari tu gi.. xde la full sgt..

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!