Followers

Friday, April 22, 2011

kenapa bila exam ja mesti orang nak tertekan?

kenapa tak chill ja.

kenapa aku pun tergolong dalam kalangan tertekan? kenapa tak happy ja?
asal tah?
fobia ke pa?

time exam ni la orang start nak update status depressed.
psycho !



9 comments:

nur 'afifah :) said...

ko nampak aku tertekan ke.? -,-'

KAMIHIDUP said...

biasalah tu, habit, heee. :)

nas said...

entahla
mmg dah tabiat seluruh masyarakat
nk wat cmne kan
terikut2 laaa
aku ni tertekan tp on9 gak
hahahhahaa
28hb ni exam stat.. waaa

hentakbelipat said...

aku bila nak exam aku tido

Alwani Raihan said...

Sebab jodoh exam dengan tertekan sangat kuat so diorang tak dapat ler nak dipisahkan :)

HAHAHAHAHA

KAMIHIDUP said...

jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

aleen aiden said...

ha3,aku stuju.dah tu taim exm je sebuk nak keluar awl,duduk diam2 xboley?saiko!

ikan kering said...

xda r owg solat hajat bnyk2 kalu exam xtertekan

cik-terompah said...

pah: nampak gilak!
kami:kene elakkan..

nas: on9 tuh bole elakkan tekanan pa..

hentakbelipat: gilak genius!

alwani: urmm.. jodoh ketentuhan tuhan.

kami:teka teki?

aleen : yg tuh saiko beb! lg2 kita x abis lagi.. yosh

ikan: hah.. 1 lagi hal.. aisehh

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!