Followers

Monday, September 6, 2010

oh.. rupeyer..

oh setelah lebih dari seminggu dari tarikh besday aku.. baru aku tau disebalik preng aku tuh macam mana dibuat oleh mereka2 ...

nak lebih detail pergi kat ++TENTANG PELANGI++


pah:gambo nih aku rembat sat... kang ngajuk cikterompah tak tengok kek nih...

aishhh.. rupeyer dorang boleh roger2 dengan jayanya.. aduh.. aku terkene wehhh.....


ucapan: thanks to fafau.. pah.. mie...diana.. miera.. kak dila.. dan tak lupa kepada kak bie... kerana tanpa kak bik bie tiada can la mereka membeli telo tepung bersama kek coklat yang lazat di maydin..
al maklumlah konon yer si mie dengan si fafau.. mempoyo dengan aku kata nak gi study dekat mbmb..(--")



thanks wehhhh

2 comments:

nur 'afifah :) said...

tengs je..
hahahah.. :)

terompah puaka said...

ler dah tu?? mau apakah??

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!