Followers

Thursday, January 21, 2010

kondom

video
video ini sebenarnya iklan kondom... but why aku postkan video ni coz aku nak korang ambik ikhtiar atau apa2 yang tersirat yang boleh dijadiakan teladan,,
1. jika korang dah ada anak atau nanti... jangan lah abaikan anak2,, jangan biarkan mereka terlalu bebas..
2.jangan terlampau mengikut kemahuan mereka terutama pasal duit.. kerana dalam usia muda remaja mereka akan cepat terpesona dengan keseronokan dunia
myb 1 day dorang dah tak hormat korang sebab korang terlalu beri muka
3. kenalilah anak korang. ..jangan biarkan mereka terasa tersisih ibarat (ada mak bapak tapi macam xde)

No comments:

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!