Followers

Saturday, November 24, 2012

pulangkan cik terompah yang dulu. please?

somehow. walau macam mana pun aku nak rasa kuat. mesti sometime aku jatuh jugak. 
entah, 
adat mungkin. tak selamanya rasa diri kuat indah gembira . ye dak?
dan sangat klise orang kata "perempuan sifatnya lemah" mungkin.

dulu orang aci kutuk ngata aku aci bolayan kan aja. tapi sekarang, tisu pulak jiwa aku ni. mudah betul terasa. 
teruk.
dulu shafiqa ni always mengadu. susah nya nak keluar air mata. but now, dia ni superb mudah nak leleh.
why pika? 
aku nak shafiqa yang dulu ! *jerit gua dalam hati. 


letih nak mengeluh sengsorang. letih jugak nak hadap pertanyaan orang 
"pika ko ok?"
selalunya aku akan kata "ok je la! muka macam x ok ke? -.-" kendian aku tambah "hahaha" dipenghujung ayat. 

nice punya hipok aku kekadang. 

sebenarnya aku tak tau nak jawab "kenapa" kalau aku cakap "x"

tu ja.
 

1 comment:

Cikgu Fikri said...

hurm.. xtau nk komen apa..

biasa lah tu cik terompah..
perasan `hati cam tisu` tu kadang semua org ada.. girls ada..boy pun sama..
even sorg laki macho skali pun, dia ttp akn trasa bila ada org sakitkan hati dia..
cuma yg pnting adlh bgaimana cara kita kawal dan cover dpn org kn?
tp cover cmner pun, tetap gak akan terpikir2 n terasa..
klu sy, sy akan tarik nafas dalam2 then pejam mata..
atau pun cara yg paling berkesan, sy tekup mulut sy dgn bantal, then jerit kuat2... klu nk lg best, tak yah tekup ngan bantal..jerit jerk sekuat hati..haahahahaah...

chill cik terompah!!!! :)

psst: terpanjg plak komen..cm buat esei lah plak.. hehe

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!