Followers

Monday, December 31, 2012

MERAJUK

hai . assalammualaikum semua orang ! 

penghujung 2012 sudah. blog ni pun semakin pemalas nak update. satu  benda yang tak best kan? pemalas. teruknya awak ! 


abaikan.


aku sebenarnya tetiba nak menulis sebab time buat past year question numerical method. tetiba aku terbaca retweet tweet orang pasal perempuan mengajuk.

nampak sangat tak fokus.

bagi aku.
perempuan mengajuk ni boleh datang dua benda dalam otak kita.
satu : comelnya!! satu lagi : yaks. mengadanya ! 



see? satu positive. satu lagi negative kan?

so conclusion. jangan nak mengajuk sangat lah. =,=


tapi awak semua. perlu sedar. perempuan ni sifat dia lembut. mudah terasa. 

hey ! perempuan yang keras rock rock tuh kot diusik pun boleh mengajuk tau! 

some time mengajuk ni sebab nak perhatian ja. 

nak tengok apa effort awak semua untuk hilang kan mengajuk tuh. nampak? 
tak susah pun. 
pujuk lah. 

boleh mengeratkan lagi relationship tu apa ? kan? 

nampak orang yang awak semua sayang senyum balik. nikmat dunia kan? tak best ke? 

senyum.

tapi aku pun jadi jelik kalau tiap hari nak mengajuk.


jadi perempuan yang hebat kene la pandai control perasaan. jangan perasaan yang control kita. 


make a move girl! 2013 tahun kurang mengajuk. boleh ? 


salam 2013 . muah !




1 comment:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

betul tu. kurangkan merajuk sebeb lelaki sudah penat nak memujuk.

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!