Followers

Thursday, November 15, 2012

KENAPA BUAT BLOG TAPI TAK RAJIN MENULIS?



tak adil tahu?
engko rajin dulu kemain semangat nak buat blog.
yelah .
member sebelah katil duk gelak-gelak blogwalking . tapi engko terjenguk-jenguk. nak jugak kan macam member sebelah katil.


blogwalking? apa tu?
blogwalking time zaman tu pun engko tak tau apa. ye idak? tau pun lepas member sebelah katil engko terangkan.

dah pandai blogwalking . teringin jugak nak komen- komen. mesra-mesra gitu. tapi engko takdak blog. tak kan nak guna account email . tak pun jadi anonymous sahaja . kamon ! tak matcho gila! entah-entah komen engko tuh boleh dapat tarik awek? tak sesal pulak?
jadi engko semangat buat blog. then ramai orang datang blog engko. hebat engko zaman itu.
engko digelar bloggerfamous. wow! wow! kemuncak !

tapi hari berjangkit hari.. engko makin malas update entri barang satu pun. follower ko pun dah muak dah bukak blog ko. tapi haram J pun engko tak update.

tak adil kan?

ps: nasib baik gua bukan bloggerfamous. so gua kira dimaafkan lah .



2 comments:

Wen said...

hehehe wen pun bukan blogger pamos amos. hehe...:)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

haha.. macam2

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!