Followers

Wednesday, October 13, 2010

nur 'afifah !! nur elina!! selamat hari ulang tahun!!

petang 11.10.10
tengah mencari idea nak bang si pah dan nana...
adoi...pening2 kepala betul la..

malam... time kelas dinamic..
setengah jam terakhir... aku dengan fau sebuk membalas sms dengan syaima untuk tugas membawa pah ke tempat bang yang telah diplanningkan.. fuh...
korang nk tau syaima belakon sampai nangis2 supaya pah keluar teman die keluar.... memang superb la..
nana.. fau dengan dak umah die dah settlekan.. ok.. lega..
aku dengan dak2 lain.. datang awal sikit.. konon nak set up tempat la..

planning malam nih.. memang nak kenekan pah...
{korang nak tau si pah nih punya poyo kat umah dia ckp.. "paan comel lah.. si mat nih hensem lah.. macam2.. aku naik bulu gak la.. kang aku hulur mamat tuh depan die.. tau cuak.."
so planning malam nih nak tengok tahap mana gelabah die berhadapan dengan manusia  bergelar lelaki...
tapi planning terpaksa ditukar kepada jejaka lain.. al maklum si paan pun kabarnya pemalu gak.. so takot kurang bernas pulok letak beliau disana kan..
so kitorng pilih shot.. dak kelas kami gak.. kami suh si shot nih ngorat die.. ahhaha...

tempat:dataran ayer keroh..

konon nak suprise nana.. semua ambik port duk nyuruk belakang pasu bunga.. malangnya nana dari atas moto dah tergelak2..
tengok kami punya bayang2.. adoi.. kantoi..
aku macam nak jerit..
"cut!!! kita buat lagi sekali!!"
hahahha...


selesai drama mengorat~~
(gamba tak dapat dirakam.. sebab si pah nih pilih tempat jauh benar dari pesembunyian kitorang.. huhu..)

comment dari shot:pah memang gelabah bila berdepan dengan lelaki.. malangnya die kenal aku!!
wahahahha!!


okeh layan pic2 nih...














pada mulanya nak buat kat mbmb..
tukar plan...dataran ayer keroh..













nih masa ketibaan nana,,, adakah beliau terharu?? oh sila tanya beliau...














nih tengah planning terakhir b4 pah sampai..














mamarazzi~~














aktiviti kejar mengejar...







































nana!!!




























kek yang tak sempat kami makan..semua gara2 terjatuh.. oh.. sayang...














































akibat pah sangat agresif malam tuh.. kami sangat keletihan dikejar oleh pah..


nasib baik nana cool jer.. kalau tak mau semput semua..

kepada korang berdua..
aku just nak wish...

-aku nak doakan korang sentiasa bahagia..
-sabar dengan segala musibah yang berlaku dan bakal berlaku..
-belajar untuk sentiasa redha..
-sentiasa positive..

(dah macam akak nasihat adik la pulok)
eh silap..
adik nasihat akak!!!

yang paling penting..
SILA SAYANG AKU LEBIH..
heheheh....

4 comments:

Nobita Sensei said...

waa..pompuan pun main baling2 tepung jgk?

terompah puaka said...

haha,, nih kira gadis2 jiwa remaja yang tak sanggup meninggalkan zaman remajanya..
hahahahha..

Anonymous said...

nor elina nak ckp thanks bnyk2 kt akak piqa ats wish2 yg akak wishkan kt adek...hheehee...n thanks gak kerna sudi sambut besday adik yg comel nih!hahaha..:p

terompah puaka said...

ecehhhh... kak nana.. toksah perasan muda yek.. hang dah tua bangka dah...
comel?? nur shafiqa sha nih lagi comel..
wekkk

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!