Followers

Tuesday, October 12, 2010

formula varsity utem 2010

sabtu (9.10.10)
pagi aku bangun mengadap kertas report...
aku ajak bebudak nih gi tengok formula varsity(fv) yang dekat stadium hang jebat tuh...
tapi...
ko tau pe kata mereka...
"pika.. formal report solid mechanic ko dah siap belum?"
muka semua bajet tajam menikam ke kalbu.. siot...
"tak siap lagi"
ok.. aku kembali tekun depan meja study ... sampai petang aku duk atas meja tuh...
aku tengok dorang pun dah semua bawa diri enjoy atas katil masing2..
macam siot jer kan.. tinggalkan aku sorang2..
last2 petang sudah.. mode nak ke Formula varsity (FV) terbantut sudah..
alamat esok saja la gi usha sana.. almaklum.. esok final race kan...
baik.. sambung lagi buat report tuh...

------------------------------------

10.10.10...

disebalik kesibukkan datuk SMS... nak melangsungkan perkahwinan.. aku masih lagi duk atas kerusi .. masih lagi tak menyetelkan keje aku..
adoi.. aku tak kira aku nak jugak gi tengok fv tuh.. bukan pe.. nih event fakulti aku.. so aku agak bangga la..datang nak kasi suport la kan..
dengar cite.. ada 20 jentera yang terlibat dalam race tuh... utem hantar 2 jentera,,

dalam kul seblas.. aku cal dyna. ngn dira.. suh dorang siap2.. mie dengan pah ada event kat dataran merdeka la pulok.. kata mereka.. dorang nak pecah record malaysia.. ala .. yang kumpul x silap aku 10 ribu ahli silat hanafi kat sana.,. wahhh.. aku bangga dengan anda..(ok nih ayat poyo) harap dorang tak baca...

then.. dalam kul 11 tuh kami gerak lah ke sana...
pertama benda yang ada dalam otak aku adalah.. omg.. PANAS!!!

fuh.. dorang tengah race time tuh.. so kami pun usha la pe yang patut.. sokong mana yang perlu..

so layan je photo2 nih...













diana si gadis litar.. wahhh














trek..zaty.. fau..














dira diana
suasana di hari perlumbaan..















nih time dorang dah abis race.. then yang menang tuh diarak kt litar.. so sesi gamba.. hoyeah2 pun berlangsung..
beb utem dapat no 3.. dari  20.. kira ok la tuh...
congrate tuk team leopard!!














oyeah...

sempat jumpa en irwan kat fv.. gambo2 sikit2..



























nih dia pemandu jentera utem...
aiseh,,,*apsal muka atok muiz nih yang ada dalam pic nih??

ni pulok gambo lain2...
















































lepas tu sebabkan aku tengok en bem dah macam baru lepas masuk dari tempat kerbau berkubang so aku hantar lah en bem ke tempat tuk beliau di mandikan..













so sekian sudah cerita aku pada hari ahad yang lepas.. haha.. bapak lama bru nak publish entri nih..
hehe.. selembab tuan punya blog jugek.. terima sajalah...

lepas nih ada lagi entri.. sekerat tulis tak tau bila nak publish.. ahha.. sabaq na,,,


KEPADA NUR AFIFAH.. NUR ELINA...
SELAMAT HARI JADI!!!
nanti kalau ada masa.. aku cite pasal korang pulok...

6 comments:

Anonymous said...

not leapard la
leopard
hihihi

terompah puaka said...

sory2.. dah buat pembetulan sudah.. thanks sbb tegur.. (^^)

Anonymous said...

u ar welcome

Anonymous said...

salam tumpang tye
yg si baju hijau gadis litar 2
single lagi x?

cik-terompah said...

si baju hijau yer.. kene tye beliau nih.. nampak macam single .. tetttt

AIMAN said...

event ni memang menarik..
sy pon penah pegi jgk =)

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!