Followers

Friday, September 14, 2012

OHSEM itu AWESOME!

kalau kita boleh sorok masalah kita depan orang. memang ohsem!

lagi tambah ohsem kita boleh tukar mood rabak tuh kepada mood yang "nothing happen" bila kita lepak dengan member-member.


bonus mark diberi kalau member kita tak perasan pun kita tengah rabak!

dan

lagi tambah ohsem bila kita dapat memaafkan orang dengan harapan dia tak kan ulang lagi kesalahan tu.

sila jadi ohsem. silalah!


1 comment:

Dayana AZ said...

Cuma manusia ni biasalah kan :) kadang2 kena berkongsi jugak, siapa yg dpt tahan tu memang tabah betul. Awesome :D

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!