Followers

Saturday, May 5, 2012

MUIZZ SUDAH 21 TAHUN.

hai awak...

*pause*

"Love, it's a special day
We should celebrate and appreciate
That you and me found something pretty neat
And I know some say this day is arbitrary "

6 mei, 21 tahun yang lalu. seorang bayi lelaki telah selamat dilahirkan . thanks Pn Ainon. :)
dengar nya baby tu comel sangat. 

*pause* 
"terbayang muka anas"

sekarang baby tu dah 21 tahun. dah besar. panjang dia toksah cita la..=.= nway dia  dah jejak universiti dah pun. punya cemerlang kan?

ya.aku kenal dia. baru ja kenal. 3 tahun yang lepas. tak membesar bersama pun.ceh !

3 tahun  kenal. nak tau tak. first impression aku dekat dia

"weh! ko rasa mamat ni ada awek tak? kalau ada, sapalah yang malang tuh.. gila hyper!"
*geleng kepala* 
.
 kemudian 2 tahun jadi rakan borak,membebel tah apa-apa,disakat, dimenganjing. =.=
dan hampir setahun aku *rapat* dengan dia  

yes! akulah awek yang malang yang keluar dari mulut sendiri. *tepuk dahi dan senyum*

nway ada ketika dia boleh jadi serius. diakui. 

*pause*
"And it's a good excuse, put our love to use
Baby, I know what to do
Baby, I will love you
I'll love you, I'll love you"

kepada awak yang bernama ABDULLAH NUR MU'IZZ

selamat ulang tahun.
semoga Allah sentiasa meredhai apa yang awak buat.
jadi seorang muslim yang boleh membanggakan ibu ayah akak abang ! 
jaga solat! 
jaga makan, minum,
jaga diri! 

i'm always pray for you !

ps : hadiah tuh banyak maksud tersirat. if you know what i mean . :)
 nway. pasal video tuh. u and me ja pernah tengok tau.. haha. so i segan nak publish. sebab tak bes pun      kan. 

pss : even liverpool kalah.. waktu birthday plak tu kan.. tapiiii ! chill k! hihihi...

pss : I Heart You

5 comments:

@rE_zE@M said...

seewwwwwit~...
haha
moga berkekalan sehingga ke akhir hayat :)

@rE_zE@M said...

seewwwwwit~...
haha
moga berkekalan sehingga ke akhir hayat :)

@rE_zE@M said...

seewwwwwit~...
haha
moga berkekalan sehingga ke akhir hayat :)

khairy said...

Sweetnya kwn aku ni . tak sangka betul . haha ,
btw , happy birthday Muiz

Anonymous said...

ehem..ehem..trink..trinnkkk ;)

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!