Followers

Saturday, May 7, 2011

ibu saya bernama NORSIDAH

minggu nih gamaknya ikut takwin orang putih adalah hari ibu.. ye tak?
korang celebrate ke?
orang cakap ni perayaan orang kafir? heh

tapi aku rasa tak salah kalau nak wish. tapi niat tuk hargai  ibu kita la kan.

lagi indah kalau hari-hari kita celebrate. kan.

bukan maksud aku hari2 nak kasi hadiah kek ke pe. tapi ada ja cara yang lebih sweet yang lebih terkesan kan. macam doa hari-hari lepas solat tuk kebahagian dunia akhirat. even ibu ayah kita tak dengar pun doa kita. tapi remember dear. ALLAH dengar. dan apa ja. Allah yang tentukan. betul?

maka. insyaAllah. dekat lah kita dengan misi nak jadi anak soleh solehah. aku agak tu lagi buat mak kita happy, bahagia , bersyukur. sejuk perut

so mari kita tadah tangan . doa kebahgian ibu bapa kita dunia akhirat. minta Tuhan ampun kan segala dosa mereka. lindungi mereka dari sebarang kecelakaan.  dan jauhkan dari segala penyakit. AMIN...

SAYANG IBU..

2 comments:

A'IM said...

bawa ibu gi makan angin...best..

cik-terompah said...

nak gak..

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!