Followers

Wednesday, May 7, 2014

KISAH TIGA HARI DAN YES! SELAMAT DEWASA !

4 MEI 2014

aku rasa aku dah perlu start menaip kot. menaip untuk kisah kekasih hati. memang setiap tahun awal bulan mei sejak bermenjak nih. dah jadi perkara lumrah. aku singgah kejap dekat sini. acah acah luahkan perasaan. tapi aku tau. penghujungnya. aku yang bebel lebih. takdak isi mana pun. and yang pasti yang mudah terhibur dengan entri aku. hanya dia. yes awak! 

hai awak, 
jarang jugak bahasa kan diri awak tuh awak.
*kah! tak paham sudah*

ok. kita kenal dah lama. awal awal dulu, kita mungkin tak paham and mungkin cuba nak paham. apa kelemahan kelebihan memasing. cuba nak serap apa yang perlu buat jika waktu genting. jika waktu kita yang perlu perhatian*geli* jika waktu kita yang gatal nak merajuk yang penting jika waktu kita tau itu salah kita.

how to handle?
u know me well. after few years. yes. 

yes. well done. u did the great job!
everytime. 

thanks. 

5 MEI 2014 

petang dekat melaka hujan! seisi melaka ni rasanya mengucap kesyukuran. kalau idak panas dia ... kemain!
saja nak bagitau.

topik hari : beza aku dan muizz

banyak sebenarnya.
first, aku rasa selalunya kalau duk follow twt_wanita twt_lelaki ke twt_cinta ke hape kat twitter sana. mostly drg akan bentangkan fakta yang daya ingatan wanita bab benda remeh macam nak ingat tarikh relationship nih lagi power dari lelaki.

dan beza nya sekarang. muizz lagi power. banyak benda. aku ni kengkadang hari ni kata nak buat something itu ini . esok aku lupa. *ke aku yang memang banyak sangat makan semut nih?*

tapi itulah. kalau orang kata " anniversary " tetiap bulan tuh mengingat satu tarikh. mostly yang ingatkan beliau lah! er i know macam like hek eleh right?
but it just an example.
bukan apa. ini adalah fakta yang boleh menidak kan fakta yang orang percaya perempuan lagi power bab ini.

ps: time tahun before nih dia ajak aku tengok game liverpool malam birthday dia. dan liverpool kalah. malam ni pun ada. hopefully dia tak ajak aku!

6 MEI 2014

dia kata ke aku, pukul 2 pagi dia lahir. so aku pun wish je la pukul 2 pagi. pagi baq hang!

so HAPPY BIRTHDAY wahai Abdullah Nur Mu'izz

semoga tahun tahun akan datang sampai dunia pindahkan aku. aku mampu tersenyum dan wish seperti sekarang. seperti biasa.

umur makin meningkat. tanggungjawab makin banyak. dan kompemnye la banyak benda nak pikir.
so banyak kan berdoa. istighfar.
solat awal waktu.

dengar lah selalu i bebel.

eh?

but, sorry wahai seorang muizz, hari ni seorang shafiqa busy. moh le kita sesama busy!

like always.

I HEART YOU.


and kepada warga utem, terutama nya yang berhampiran dengan kampus industri mai meramaikan majlis famesa festival bermula hari ini hingga jumaat.

aku take part. jual tudung.
nak tengok tudung pi instagram search : fsquarehijab





3 comments:

i am S!L4H.. said...

Haha cuba cek tiap kali minum kot ade semut sedang berenang-renang. Ahah

i am S!L4H.. said...

Haha cuba cek tiap kali minum kot ade semut sedang berenang-renang. Ahah

cik-terompah said...

kalau minum dalam gelap? haha

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!