Followers

Thursday, December 12, 2013

YAKIN KAH AKU?



"awak yakin ?"

do you know what,

keyakinan waktu memula nak admit yang kita sudah ada something yang orang panggil "relationship"sangat lah susah awak oi!

punyalah duk pulun macam mana nak yakinkan diri nih.

tengok awak tetiap hari. nganga dengar celoteh awak dan tunggu turn kita ni nak celoteh jugak. kendian tengok muka awak and pikior with part yang paling kita suka.
 
kena nganjing dengan kengkawan kelas paling kena kental. duduk Melaka nih. tahan je la bahasa ye dok?

yes, budak mekanikal havoc nak gila!

awak tau,
dulu soalan paling susah nak jawab ialah

kenapa kau suka dia?

kau serius?

kau yakin ke nih?


*senyum*


yakin itu dah tanam sejak 2 tahun lepas awak,
awak rasa ada ke manusia nak habiskan masa pikirkan benda yang tak penting?
 
cuma sekarang semua tahu.
jodoh itu milik Allah.
kita dekat sini hanya mampu doa dan berusaha.


that the answer.
 
p/s: nak tulis report thermo. takdak idea. boleh pulak bebel dekat sini. astagfirullazim awak oiii !

1 comment:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hoho.. bila cinta berputik,tiada lagi yang mampu menghalang. :)

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!