Followers

Wednesday, September 7, 2011

pesanan gua untuk semua yang mahu ke rumah terbuka





1. MASA
bagi gua sangat penting masa itu. lu orang kalau kot excited sangat jangan la main redah rumah orang pukul 7 8 pagi! dah orang ajak lepas zohor . datang la lepas zohor. memang tuan rumah yang duk masak kat dapur !@%&%$ la kan.,,
lagi satu. jangan datang waktu orang dah tutup pintu. pukul 10 11 malam baru nak datang.
letih woi! dari pagi tak rehat. orang dah kemas meja dah (--")

2.PAKAIAN
datang pakai skirt pendek dengan lakinya berseluar pendek koyak rabak yang konon urban punya orang. agak-agak la saudara saudari. kalau krismas gua tak heran mana la kan. ni hari raya bro,sis! kalau panas la sangat pakai baju kurung, pakai la baju yang bersesuaian. bukan pa. bukan orang muda ja yang datang open house nih. kanak-kanak, remaja, paling penting orang tua nih. jagalah sikit adab. mana tau dorang tuh bakal mak ayah mertua. tak ke kasi imej buruk kat kita tuh. kan?

3. KOMEN
memang lah dekat malaysia nih, ada kebebasan bersuara. tapi jagalah hati tuan rumah. ada ke patut pergi cakap makanan tak sedap lah. langsir tahun lepas samalah.laksa tak cukup garam lah. cair sangat lah.
bagi aku .. wakluu!!!

4.PIKIR SENDIRI.
blablablablabla...


*lama tak berkasih sayang dekat sini. hye semua. selamat hari raya. :)
maaf zahir juga batin . even kita tak pernah pun kenal face to face. tapi nak minta maaf jugak. GUA tak kira!!!

5 comments:

i am S!L4H.. said...

haha. yeahhhh
agak2 la nk g rumah org tu. grrr

nazirulhazwan~ said...

guwa tak pernah lagi p open house raye ni, wkakaka

Botak said...

dah suka bertandang ke rumah orang., macam lah takde rumah sendiri., hahahaha..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

betoi2 sangat sokong :)

khairul said...

thn ni jemputan open house kureng la.....

tinggal jejak je.. jangan kentut!!!